January 18th, 2010

heliza af

Kan kami dah cakap dah. Suami orang tue yang tergila-gilakan si Heliza AF nie. Nie mesti sebab bini dia tak bermata galak macam Heliza. Kami rasa bini dia mesti mata sepet. Ternyata semua gosip Heliza AF ada affair dengan suami orang adalah palsu belaka. Si Heliza sendiri dah buat kenyataan pasal gosip sampah nie.

[note]Berdasarkan apa yang saya baca, ramai yang mengesyaki sayalah artis tersebut. Memang terkejut juga pada awalnya, tapi saya tidaklah ‘melatah’ dengan perkara ini sebab saya tak buat pun. Saya tidak ada hubungan dengan mana-mana suami orang.[/note]

Dan berita baik untuk lelaki-lelaki bujang di luar sana, Heliza sekarang masih solo dan available untuk dingorat. Sekarang Heliza tengah study untuk final semester dia. Kalau nak masuk line pun sila tunggu selepas dia habis belajar.

[note]Saya sibuk dengan pengajian di Universiti Malaysia Sabah (UMS). Ditambah pula ini adalah semester akhir pengajian saya, tugasan semakin banyak untuk disiapkan. Jadi saya tidak ada masa untuk jalin hubungan cinta dengan sesiapa pun. [/note]

Buat Heliza, pedulikan ajer gosip-gosip murahan macam nie. Tumpukan perhatian pada study anda. Nanti dah habis belajar barulah bercinta. Kalau susah sangat nak cari pakwe, rasanya ramai pembaca BeautifulNara nie sudi untuk mengofferkan diri masing-masing. Tak gitu?

March 17th, 2009


~Video telah dipadam~

Korang layan ajerlah video Youtube yang penuh dengan gambar-gambar Heliza AF(Akademi Fantasia) yang comel tahap tertinggi nie. Kami pun jeles bila tengok koleksi gambar-gambar si Heliza nie.

P.S: Besar gila mata Heliza nie, macam mata kucing pun ada jugak.

March 17th, 2009

gambar heliza af

Comel la plak si Heliza nie bila tengok lama-lama. Besar betul mata dia. Minggu ini nak jadikan minggu Heliza AF la sebab kagum dengan kesempoian dan kecomelan dia.

Banyak jugak gambar-gambar snap yang comel-comel dari si Heliza nie yang bertebaran di Internet. Layan lagi koleksi gambar Heliza AF dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tanyakan kepada pakwe anda, relakah mereka menjadi “SpongeBob” yang sedang dipeluk oleh Heliza seperti gambar di atas? Hehehe.

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

March 16th, 2009

gambar heliza af

Siapa kata awek Melayu bertudung tak boleh nak cairkan hati lelaki-lelaki Malaysia? Tak perlu nak buat 3gp awek tudung untuk cari populariti murahan.

Tengok dan belajar dari koleksi gambar-gambar Heliza AF yang bertudung. Menawan, comel dan sopan betul si Heliza nie. Pasti hati mak dan ayah anda akan tertawan kalau bawak balik awek secomel nie.

Lagi gambar-gambar Heliza AF yang sentiasa sedap dipandang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af