January 18th, 2010

heliza af

Kan kami dah cakap dah. Suami orang tue yang tergila-gilakan si Heliza AF nie. Nie mesti sebab bini dia tak bermata galak macam Heliza. Kami rasa bini dia mesti mata sepet. Ternyata semua gosip Heliza AF ada affair dengan suami orang adalah palsu belaka. Si Heliza sendiri dah buat kenyataan pasal gosip sampah nie.

[note]Berdasarkan apa yang saya baca, ramai yang mengesyaki sayalah artis tersebut. Memang terkejut juga pada awalnya, tapi saya tidaklah ‘melatah’ dengan perkara ini sebab saya tak buat pun. Saya tidak ada hubungan dengan mana-mana suami orang.[/note]

Dan berita baik untuk lelaki-lelaki bujang di luar sana, Heliza sekarang masih solo dan available untuk dingorat. Sekarang Heliza tengah study untuk final semester dia. Kalau nak masuk line pun sila tunggu selepas dia habis belajar.

[note]Saya sibuk dengan pengajian di Universiti Malaysia Sabah (UMS). Ditambah pula ini adalah semester akhir pengajian saya, tugasan semakin banyak untuk disiapkan. Jadi saya tidak ada masa untuk jalin hubungan cinta dengan sesiapa pun. [/note]

Buat Heliza, pedulikan ajer gosip-gosip murahan macam nie. Tumpukan perhatian pada study anda. Nanti dah habis belajar barulah bercinta. Kalau susah sangat nak cari pakwe, rasanya ramai pembaca BeautifulNara nie sudi untuk mengofferkan diri masing-masing. Tak gitu?


Comments are closed.

Loading...