July 23rd, 2009

erra fazira seksi

Rasanya ini 1st time Erra Fazira keluar kat khalayak ramai dengan tak bawak anak di si Engku Aleesya tue. Mungkin Erra dah dapat jumpa bibik nak jaga anak dia kot. Ataupun Engku Emran amik shift jaga sementara Erra keluar pergi attend show.

Satu benda yang kami sentiasa kagum ngan artis-artis Malaysia nie ialah diorang berjaya maintain bentuk shape badan yang sama selepas mengandung. Takder rasanya artis pas beranak tetiba keluar gambar dah  jadi gemuk gedempol.

Selalu kan kalau orang pompuan kalau lepas beranak, badan diorang akan naik skit. Tapi Erra Fazira lek ajer sama macam sebelum nie. Agak-agaknya memang diorang nie diet tahap kaw-kaw punya kot. Harga nak diet pun mesti mahal kaw-kaw gak kan? Tue yang orang biasa tak termampu.

Lagi gambar terbaru dan terkini Erra Fazira dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

erra fazira seksi

erra fazira seksi

erra fazira seksi

erra fazira seksi

April 29th, 2009

gambar sebenar anak erra fazira

Gambar sebenar anak Erra Fazira memang sedang hangat di pasaran. Bak tagline Hot FM, lebih hangat dari biasa. Kalau jual gambar anak dia, maybe Erra boleh dapat juta-juta kot.

Dari sebuah forum gosip, katanya di atas adalah gambar sebenar anak Erra Fazira. Malah ada yang kata bibir sama dengan Erra Fazira. Kami tak pulak perasan sampai ke tahap tue. Sama je semua bibir bayi di pandangan kami.

Anda rasa betul ke gambar di atas ini adalah gambar anak Erra Fazira? Yang si Erra nie pun satu, lambat betul nak kasik tengok gambar anak dia. Tak tahu ke ramai yang tertunggu-tunggu.

April 22nd, 2009

anak erra fazira

Bulan ini sahaja sudah 5 kali kami mendapat email yang menyatakan gambar di atas adalah gambar anak Erra Fazira. Malah yang tahannya tidak dalam dahulu, Pancaindera pun pernah keluarkan gambar tersebut. Kononnya itu adalah gambar anak Erra Fazira.

Bukannya kami tak mahu letak gambar di atas sebelum-sebelum ini, tapi kami yakin dan pasti yang itu bukanlah gambar Aleesya, anak Erra Fazira. Sebenarnya masa gambar ini diambil, Erra Fazira masih mengandung dan mungkin tengah training nak dukung anak menggunakan anak orang lain.

So kepada semua yang masih ternanti-nanti gambar ekslusif anak Erra Fazira, jangan lupa terus membaca blog ini kerana kami akan berusaha keras untuk mencarinya.