Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(GAMBAR)Terbaru Erra Fazira Selepas Bersalin

erra fazira seksi

Rasanya ini 1st time Erra Fazira keluar kat khalayak ramai dengan tak bawak anak di si Engku Aleesya tue. Mungkin Erra dah dapat jumpa bibik nak jaga anak dia kot. Ataupun Engku Emran amik shift jaga sementara Erra keluar pergi attend show.

Advertisement

Satu benda yang kami sentiasa kagum ngan artis-artis Malaysia nie ialah diorang berjaya maintain bentuk shape badan yang sama selepas mengandung. Takder rasanya artis pas beranak tetiba keluar gambar dah  jadi gemuk gedempol.

Selalu kan kalau orang pompuan kalau lepas beranak, badan diorang akan naik skit. Tapi Erra Fazira lek ajer sama macam sebelum nie. Agak-agaknya memang diorang nie diet tahap kaw-kaw punya kot. Harga nak diet pun mesti mahal kaw-kaw gak kan? Tue yang orang biasa tak termampu.

Lagi gambar terbaru dan terkini Erra Fazira dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

erra fazira seksi

Advertisement

erra fazira seksi

erra fazira seksi

erra fazira seksi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top