July 5th, 2012

Memang power sungguh tajuk yang digunakan oleh editor InTrend kali ini. “Kalau tidak dapat setiap malam, saya rasa ketagih”. Apa yang Eja ketagihkan sebenarnya? Buah epal? Kopi? Biskut Hup Seng? Terpaksalah Abang Nara pergi beli majalah InTrend untuk tahu jawapannya.

eja intrend

Apa pun karisma Eja memang jelas terserlah di muka depan InTrend kali ini. Masih gorgeous seperti biasa. Kalau anda peminat Eja, jangan lupa dapatkan majalah InTrend di kedai buku berhampiran anda hari ini jugak.

eja intrend

Dapatkan blouse dengan harga serendah RM39 sahaja untuk lebih bergaya di hari raya nanti. Kualiti kain terjamin, penghantaran pantas dan paling penting, design memang superb. Sila ushar sekarang jugak di www.gudang.my.

June 24th, 2012

Bukan senang dan memang sangat jarang melihat Eja menghiasi mana-mana kulit depan majalah. Namun pihak editorial GLAM berjaya mendapatkan wajah mulus Eja untuk menghiasi majalah mereka untuk keluaran Julain 2012. Dan ternyata Eja tampil sangat vogue dan classy.

eja glam

Sementara itu pelakon yang sedang meningkat naik, Nazim Othman pula dipilih untuk menghiasi majalah GLAM Lelaki. Abang Nara memang daripada dulu agak pelik mengapa Nazim Othman masih kurang popular sedangkan pakej yang dimilikinya memang sudah sempurna. Dengan wajah yang tampan, seharusnya nama Nazim Othman sudah berdiri gah di kalangan pelakon senior yang lain.

eja glam

Mungkin tahun 2012 akan menjadi tahun Nazim Othman meningkatkan lagi popularitinya. Apa pun, jangan lupa dapat kedua-dua majalah GLAM ini sekiranya anda merupakan peminat Eja atau pun Nazim Othman. Abang Nara pasti banyak kisah menarik yang telah dikongsikan oleh mereka berdua.

September 4th, 2009

Eja ni memang cantiklah, lembut aja perangainya , memang ada ciri-ciri gadis Melayu. Suka betul kami tengok drama yang dia berlakon.

Sebenarnya Eja dah berkahwin 10tahun lalu, tapi punyalah dia rahsiakan sampailah perut dia dah besar takleh nak sorok dah. Terpaksalah dia mengaku, kang orang buat fitnah lain pulak.

Sebenarynya wartawan rata-rata dah tau dah yang Eja dah kahwin, tapi deorang takdelah buat cerita kahwin Eja sebagai gosip hangat. mungkin  Eja memang pandai diplomasi ngan deorang…so deorang buat dek aje lah. Tunggu tuan badan cerita sendiri, tapi tunggu punya tunggu, 10 tahun barulah dia mengaku, lama betul!

Apapon, kami rasa baby Eja sure secomel maknya…. Tahniah!!

June 22nd, 2009

eja

Rasanya inilah rahsia perkahwinan paling lama berjaya disimpan oleh artis Malaysia. Tapi disebabkan perutnya yang dah membusung 5 bulan, nak tak nak Eja kena mengaku yang sebenarnya dia dah kawin 10 tahun yang lalu. 10 tahun ye, bukannya 10 bulan ataupun 10 hari.

Kadang-kala tak tau apa reason artis-artis macam Eja nie nak rahsiakan perkahwinan diorang. Dulu Rita Rudaini rahsiakan sebab mungkin malu gi kawin kat Siam. Yang si Eja nie apa pulak sebab musababnya? Takkanlah sampai 10 tahun pun masih malu nak mengaku dah kawin?

Apa-apa pun tahniah buat Eja sebab dah mengandung sekarang. Nasib baiklah mengaku gak dah berkahwin. Kalau tak mengaku lagi tak tau la apa alasan nak dibagi bila ditanya kenapa perut membesar semacam jer.

P.S: Kepada Lovelyvic, DelimaSaraa, Mien, Akudandirimu dan Bobolia, sila emailkan no telefon yang ingin ditopup kepada borakartis [at] gmail.com. Sila gunakan email anda dan pastikan anda bagitau anda guna line Celcom ke Maxis ke. Kalau taknak topup sila bagi bank akaun Maybank untuk ditransfer duit RM10. Tahniah kerana menang pertandingan mencipta slogan kami.