July 5th, 2012

Memang power sungguh tajuk yang digunakan oleh editor InTrend kali ini. “Kalau tidak dapat setiap malam, saya rasa ketagih”. Apa yang Eja ketagihkan sebenarnya? Buah epal? Kopi? Biskut Hup Seng? Terpaksalah Abang Nara pergi beli majalah InTrend untuk tahu jawapannya.

eja intrend

Apa pun karisma Eja memang jelas terserlah di muka depan InTrend kali ini. Masih gorgeous seperti biasa. Kalau anda peminat Eja, jangan lupa dapatkan majalah InTrend di kedai buku berhampiran anda hari ini jugak.

eja intrend

Dapatkan blouse dengan harga serendah RM39 sahaja untuk lebih bergaya di hari raya nanti. Kualiti kain terjamin, penghantaran pantas dan paling penting, design memang superb. Sila ushar sekarang jugak di www.gudang.my.


28 responses to “Eja Hiasi Muka Depan Majalah InTrend Julai 2012”

  1. longkang wangi says:

    bajet diva kot eja ni..kesian makeup cam hantu jer

  2. nenek maria farida says:

    Macam watak dalam filem Adam and his fmly xsilap keluarga sume mcm hantu dan pelik.

  3. eijah says:

    nape muke mcm pontianak harum sundel bulong je…… eeeee takott

Loading...