June 6th, 2013

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di sebuah salun. Mengambil langkah berani, Nora Danish telah mencukur sedikit rambutnya di bahagian tepi.

gaya rambut nora danish

Abang Nara tengok Nora Danish tetap maintain cute dengan gaya rambut sebegini. Namun beberapa orang peminat kurang menggemari penampilan terbaru Nora. Ada yang menyatakan Nora menyerupai “minah rempit”. Menurut pandangan mereka, muka Nora Danish yang comel tidak sesuai dengan rambut ala-ala ganas sebegini.

gaya rambut nora danish

Yang kelakarnya, Nora Danish terpaksa meminta peminatnya bertenang akibat gaya rambut terbarunya. Agak kelakar jugak kan? Menurut Nora, dia hanya mahu bergaya sedikit sahaja.

Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh

gaya rambut nora danish

Susah juga menjadi artis popular seperti Nora Danish ini kan? Gunting rambut sikit pun ramai yang memberikan komen. Nasib baik Abang Nara bukan artis. Kalau tak confirm rambut belah tepi Abang Nara menjadi bahan orang ramai. Hehehe. Lagi 4 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish

March 10th, 2011

nora danish

Kebosanan tiada kerja menyebabkan Abang Nara menyelongkar Facebook Nora Danish. Teruja sungguh diri ini dengan kecomelan dan kesucian wajah Nora Danish. Terfikir macam mana orang secantik ini masih boleh single sehingga kini. Mungkinkah Nora Danish masih fobia dengan kegagalan perkahwinan pertamanya? Atau dia sedang menunggu seorang putera raja turun dari kayangan? (aceh ayat sasterawan negara la pulak).

Kalau dah comel macam Nora Danish, pegang katak pun nampak comel kan? Disebabkan tiada info terbaru yang boleh dikongsi, maka marilah hilangkan stress anda di ofis dengan menatap kecantikan wajah seorang insan yang bernama Nora Danish. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Patung bayi ini tersangatlah “real”.

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

November 21st, 2010

nora danish

Respek dan kagum kami dengan abang polis trafik ini yang tetap menjalankan tugasnya walaupun berdepan dengan Nora Danish. Kalau kami yang jadi polis trafik, confirm dah cair dan dengan rela hati melepaskan Nora Danish. Tak sanggup rasanya mengeluarkan surat saman kepada si cantik molek Nora Danish. Mungkin sebab itu kami tak dilahirkan untuk menjadi polis trafik.

Dan sesungguhnya Nora Danish memang cool dan maintain comel walaupun kena tahan dengan polis trafik. Ini satu contoh artis yang betul-betul mesra peminat. Siap boleh posing ambil gambar lagi. Kami respek Nora Danish dan abang polis trafik ini. Anda berdua memang sporting.

Harap-harap layanan yang baik dari polis trafik ini tidak terhad hanya kepada selebriti-selebriti sahaja. Janganlah hanya kepada orang terkenal sahaja layanan yang baik diberi. Kami orang biasa ini pun nak jugak dilayan macam Nora Danish. Tak gitu? Hehehe.

March 24th, 2009

majlis cukur jambul anak nora danish

Seperti yang dijanjikan, lagi gambar terbaru anak Nora Danish, Putera Rayqal Ramli semasa majlis cukur jambul. Terlupa pulak nak beritahu yang bekas suami Nora Danish, si Rizal pun ada jugak semasa majlis tersebut.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk menilai sendiri siapa yang lebih comel, anak Nora Danish atau Nora Danish. Kami perlukan pendapat anda kerana terlalu sukar bagi kami untuk membuat pilihan.

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish