Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(7 GAMBAR)Gaya Baru Rambut Nora Danish Jadi Perbualan Ramai

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di sebuah salun. Mengambil langkah berani, Nora Danish telah mencukur sedikit rambutnya di bahagian tepi.

gaya rambut nora danish

Advertisement

Abang Nara tengok Nora Danish tetap maintain cute dengan gaya rambut sebegini. Namun beberapa orang peminat kurang menggemari penampilan terbaru Nora. Ada yang menyatakan Nora menyerupai “minah rempit”. Menurut pandangan mereka, muka Nora Danish yang comel tidak sesuai dengan rambut ala-ala ganas sebegini.

gaya rambut nora danish

Yang kelakarnya, Nora Danish terpaksa meminta peminatnya bertenang akibat gaya rambut terbarunya. Agak kelakar jugak kan? Menurut Nora, dia hanya mahu bergaya sedikit sahaja.

Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh

gaya rambut nora danish

Susah juga menjadi artis popular seperti Nora Danish ini kan? Gunting rambut sikit pun ramai yang memberikan komen. Nasib baik Abang Nara bukan artis. Kalau tak confirm rambut belah tepi Abang Nara menjadi bahan orang ramai. Hehehe. Lagi 4 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.


gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama