March 15th, 2011

sharifah sofia

Kalau tak silap, hanya tinggal lebih kurang 10 hari untuk Sharifah Sofia melahirkan anak sulungnya. Tengok wajah Sharifah Sofia di atas memang nampak seri wajahnya. Cantik dan glowing semacam je. Inilah kelebihan menjadi seorang wanita. Time mengandung wajah bertamba-tambah cantik.

Seperti tajuk majalah di atas, Abang Nara ingin doakan agar Sharifah Sofia selamat melahirkan bayi yang tercinta secara normal. Dengar ceritanya zaman sekarang doktor selalu buat pembedahan untuk mengelakkan komplikasi kepada bayi. Abang Nara bukanlah seorang doktor so tak berapa nak faham sangat. Jadi kita doakan je la agar Sharifah Sofia dapat bersalin secara normal.

Kepada pembaca BeautifulNara yang bergelar seorang ibu, share-sharekan lah cerita bersalin atau tips-tips. Mana tahu Sharifah Sofia baca. Tak gitu?

February 14th, 2011

sharifah sofia

Sharifah Sofia yang sedang sarat mengandung nampak sangatlah comel di dalam gambar di atas. Tahniah Abang Nara ucapkan terlebih dahulu terhadap bakal anak kelak. Semoga anak yang bakal dilahirkan sihat-sihat hendaknya. Dan tahniah juga Abang Nara ucapkan kepada Sharifah Sofia dan suami kerana tidak menyambut Valentine. Tak macam sesetengah artis kita yang menyambutnya walaupun telah difatwakan sebagai haram.

sharifah sofia

Abang Nara ada jugak ikuti Twitter Sharifah Sofia. Menarik jugak beberapa persoalan yang dikeluarkan oleh Sharifah Sofia. Dan paling menyebabkan Abang Nara terharu ialah jawapan-jawapan dari followers Sharifah Sofia. Interaksi yang cukup bagus antara 2 pihak. Inilah yang sepatutnya berlaku antara artis dan peminat. Mana yang tak tahu, kita bagitau. Mana yang tak betul, kita tegur. Tak gitu?

sharifah sofia

sharifah sofia

Kiranya Twitter bukanlah sekadar tempat perkongsian borak-borak kosong. Kadang-kadang borak ilmiah sebegini diperlukan. Satu persoalan terakhir dari Sharifah Sofia agak menarik jugak untuk dijawap. Abang Nara tinggalkan persoalan ini kepada pembaca BeautifulNara untuk menjawapnya.

sharifah sofia

Tahniah sekali lagi kepada Sharifah Sofea atas kandungannya dan atas tidak menyambut Valentine Day.

December 12th, 2010

gambar sharifah sofia mengandung

Terserlah seri seorang bakal ibu daripada gambar Sharifah Sofia yang sudah mengandung 6 bulan. Kami di BeautifulNara mendoakan agar semuanya selamat sehingga hari kelahiran. Kot-kot kalau anda ada tips yang nak dishare untuk pastikan kandungan sihat sejahtera bolehlah share di sini ye.

gambar sharifah sofia mengandung