Written by AbangNara | December 17th, 2013

Ya kalau anda mengikuti Instagram Nabila Huda, pasti anda mengetahui kontroversi yang sedang melanda pelakon ini. Untuk makluman anda, kini Nabila Huda dan anaknya, Keisha sedang bercuti di Bali. Seperti biasa, Nabila sering berkongsi gambar percutiannya bersama anak tercinta menerusi Instagram untuk tatapan para peminat.

instagram nabila huda

Komen yang sering diterima sekiranya meletakkan gambar anak adalah seperti “so sweet”, “comelnya anak awak” dan “like mother like daughter”. Namun dalam kes Nabila Huda, ada beberapa komen yang kurang manis didengar. Digelar sebagai haters, komen-komen yang diberi antaranya menyelar cara didikan Nabila Huda kepada Keisha.

instagram nabila huda

Mungkin bengang dengan komen-komen kurang ajar ini, Nabila Huda meninggalkan satu pesanan panjang lebar buat para hatersnya di salah satu gambar yang dikongsi. Pesanan tersebut berbunyi:-

Dear haters, You can say anything about me, about my weakness, how i treat my daughter, bad or good, or anything. well,right now, I’m in bali and trying my best to spend my holiday with my daughter and we had so much fun here and YOU?you’re still in the same place,scrolling up n down ur smartphone like an idiot and getting angry and jealous with my life.You better go and find yours,LOSER! #Lifeistooshorttogiveafuck

instagram nabila huda

Setiap ibu bapa mempunyai cara yang berbeza untuk mendidik anaknya. Bukan hak kita untuk menyalahkan mereka. Namun bak kata pepatah, melentur buluh biarlah dari rebungnya. Lagi beberapa gambar Nabila Huda dan Keisha bercuti di Bali dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 12th, 2010

gambar anak nabila huda

Cepat betul masa berlalu. Rasanya baru sahaja kami ceritakan pasal Nabila Huda yang dah mengandung 5 bulan. Tup-tup dah pun selamat dilahirkan anak perempuan Nabila Huda nie. Mesti comel macam mak dia jugak. Nama pun cantik molek dan sedap disebut. Kheisya Laila. Memang cantik namanya.

Tentunya orang paling gembira ialah Amy Search yang kini dah pun bergelar datuk dengan kelahiran Kheisya Laila nie. Pasnie mesti Amy yang paling sibuk nak menjaga cucunya. Tak boleh nak bayangkan macam mana keterujaan Amy Search dengan kelahiran cucu perempuannya nie.

Kepada Nabila Huda dan suami, ucapan jutaan tahniah dari kami kepada anda. Jaga kesihatan elok-elok. Berpantang elok-elok. Pastikan dah sembuh sepenuhnya barulah boleh berlakon atau pun menyanyi balik. Nanti kalau kami dapat carik gambar anak Nabila Huda nie, kami akan sharekan di sini. Tahniah sekali lagi dari kami.

Written by AbangNara | February 5th, 2010

anak nabila huda

Diam tak diam dah lebih kurang 5 bulan si Nabila Huda nie mengandung. Bulan Mei 2010 nanti, bakal keluarlah seorang anak perempuan buat Nabila dan suami. Gembira la Amy Search bakal menimang cucu. Mesti abang Amy kita yang excited tak ingat sekarang nie. Harap-harap segalanya berjalan lancar dan tak ada aral yang datang melintang.

Kami suka ngan Nabila nie sebab dia mengaku yang bakat nyanyian dia tak sehebat ayahnya, Amy Search. Jadi buat masa nie dia hanya tumpukan perhatian kat lakonan. Sebab rasanya Nabila sedar yang dia lagi hebat time berlakon. Jadi baik tumpukan kat benda yang betul-betul dia boleh buat kan? Tak macam sesetengah artis kita nie, berlakon pun nak, menyanyi pun nak, jadi model pun nak. Padahal suara pecah, berlakon kaku, catwalk pun tak reti. Harap muka jer cun.

Buat Nabila, kami nasihatkan berhati-hati semasa mengandung nie. Kami tahu yang anda nie gila kerja. Tapi kandungan tue kena jaga. Jangan lasak sangat. Rileks-rileks sikit. Dan nanti bila dah terberanak tue, janganlah susah sangat nak tunjuk anak sendiri kat media macam sesetengah artis tue. Sampai dah berjanggut menunggu tak tunjuk-tunjuk anak dia. Jual mahal betul.