December 27th, 2019

Sejak berhijab selepas pulang dari mengerjakan ibadah haji pada September tahun lalu, penampilan selebriti Fouziah Gous semakin cantik dan anggun. Memang ramai yang puji dia kelihatan begitu manis sekali apabila mengenakan hijab.

fouziah gous

Namun, ramai tidak tahu Fouziah sebenarnya pernah menjalankan perniagaan menjual tudung secara atas talian sekitar tujuh tahun lalu, tetapi pada waktu itu, dia tidak mengaku tudung tersebut adalah jenamanya sendiri kerana malu dirinya tidak bertudung.

Ni gambar tujuh tahun lalu, bezanya I lagi kurus. Tujuh tahun lepas lagi saya dah jual tudung (online) tapi tak mengaku brand sendiri. Masa tu segan sebab tak berhijab lagi tapi jual tudung.

fouziah gous

Kini, selepas berhijab sepenuhnya Fouziah berkata dia menerima banyak pemintaan daripada peminat yang memintanya untuk menjual tudung kembali. Namun, katanya dia belum lagi terfikir untuk kembali aktif dalam perniagaan tersebut.

Rata-rata netizen memberikan sokongan positif buat Fouziah dan pada masa yang sama memuji kecantikannya yang sedikit pun tidak berubah sejak dulu lagi. Persis anak dara.

Sumber Berita : Astro Gempak

October 28th, 2010

fauziah gaus

Cun gila seh gambar Fauziah Gous di malam Festival Filem Malaysia 23. Cair hati kami melihatnya. Fauziah Gous ini dah la tinggi orangnya. Lepas itu pakai dress yang memang sesuai dengan bodynya. Confirm ramai yang terpikat dengan kecantikannya malam tersebut. Kalau kitorang pergi pun confirm cair gile beb. Tak gitu?

Oh ye baru-baru ini Fauziah Gous ada kata yang dia tak rela berkemban dalam filem. Katanya dia tak mahu menjaja tubuhnya. Kami suka dengan pendiriannya. Jangan diperkotak-katikkan oleh skrip filem sampai sanggup dedah tubuh badan sana sini. Badan kita kenalah kita yang jaga kan?

Lagi gambar Fauziah Gous di malam FFM23 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.Kredit gambar kepada Budiey.

P.S: Kental dan pejal sungguh payudara wanita ini.

fauziah gaus

fauziah gaus

fauziah gaus

fauziah gaus