July 21st, 2012

Fuh ~~ Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar-gambar percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah baru-baru ini. Diana sempat menjelajah London, Barcelona dan Amsterdam. Nampak sangat meriah dan sangat seronok. Ini yang buat Abang Nara teringin nak ajak wife pergi jalan-jalan ke Eropah jugak.

diana danielle eropah

Perkembangan terbaru Diana Danielle ialah dia akan muncul di dalam filem Hantu Gangster yang diarahkan oleh Namewee. Sambil kita menunggu, apa kata kita layan dan cemburukan percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah. Lagi 8 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah

March 7th, 2011

diana danielle

Nampaknya bermula April nanti kelibat Diana Danielle di Malaysia akan jarang kelihatan. Diana Danielle akan sambung belajar dalam bidang lakonan di Los Angeles bermula April ini. Tapi jangan risau sebab Diana Danielle akan pulang sekali sekala ke Malaysia untuk menyetelkan apa jua yang belum disetelkan lagi. Tahniah kepada Diana Danielle yang sanggup belajar untuk meningkatkan lagi mutu lakonannya.

[note]Walaupun kita sudah menjadi pelakon berbakat, beberapa teknik lakonan mampu membantu untuk meningkatkan penghayatan lakonan kita, Kebanyakan pelakon hebat terlibat dengan latihan lakonan. Saya mahu menjadi seperti mereka. Ia sangat berguna kepada saya apabila mendapat watak yang lebih mencabar. Sekurang-kurangnya saya mendapat beberapa teknik lakonan untuk dibawa pulang ke sana. [/note]

Fikir punya fikir, memang betul pun kebanyakan pelakon hebat semuanya belajar dalam bidang lakonan. Tapi berapa kerat pelakon Malaysia yang pernah pergi belajar jadi pelakon sebelum benar-benar bergelar pelakon? Mungkin ada seorang dua tapi kebanyakan pelakon sekarang dipilih kerana muka yang boleh dijual. Bakat lakonan? Suam-suam kuku je.

Semoga dengan pemergian Diana Danielle ke Los Angeles akan memantapkan lagi ilmu lakonan di dadanya. Bak kata Diana Danielle sendiri yang berbunyi:-

[note]Saya akan terdedah dengan banyak perkara baru dan belajar banyak perbezaan seni lakonan filem, drama dan teater serta peluang bekerja dalam dunia dan produksi filem sebenar. Saya berharap apabila pulang nanti, saya menjadi pelakon yang lebih bagus kerana itulah yang saya impikan iaitu melakukan yang terbaik dalam setiap kerja yang dilakukan. [/note]

Kalau anda peminat Diana Danielle, jangan lupa wish goodluck kepadanya di Facebook Diana Danielle dan Twitter Diana Danielle. Lagi gambar Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Nikmat hidup yang nikmat ialah….

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

October 15th, 2010

gambar diana danielle

Ok kami akui tajuk entri ini agak lucah. Tapi itu sahaja yang termampu kami tulis sebab memang ini yang kami nak perkatakan. Kanser payu dara atau breast cancer memang sangat-sangat ditakuti oleh semua insan yang dilahirkan sebagai seorang wanita. Kami percaya ramai pembaca-pembaca BeautifulNara adalah wanita. Maka kami ingin mengambil kesempatan ini untuk menyeru anda untuk selalu buat check-up untuk mengesan simptom-simptom awal kanser payu dara.

Diana Danielle baru-baru ini telah dilantik sebaga duta Breast Cancer Awareness Month. Untuk anda yang tidak tahu, bulan Oktober adalah bulan kesedaran untuk kanser payu dara. Dan warna rasmi bagi kempen ini ialah pink. Itu yang korang tengok semua gambar-gambar di entri ini semuanya berwarna pink.

Tahniah kami ucapkan kepada Diana Danielle yang sudah sedar mengenai bahaya kanser payu dara walaupun masih muda. Breast cancer ini memang sangat bahaya dan sangat mudah untuk terkena kepada kaum wanita. Diharapkan dengan kewujudan Breast Cancer Awareness Month ini, lebih ramai kaum wanita yang akan prihatin terhadap isu ini.

Kalau anda seorang wanita, kami syorkan anda untuk membuat pemeriksaan awal kanser payu dara. Lagi awal dikesan, lagi tinggi peluang untuk anda diselamatkan. Lagipun anda takkan rugi apa-apa kalau sekadar buat pemeriksaan sahaja. Tak gitu?

Lagi gambar Diana Danielle serba pink selepas ini untuk tatapan anda

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

September 27th, 2010

twitter diana danielle

Betapa terharunya bila dapat tahu yang Diana Danielle pun membaca blog ini. Abang Nara masih lagi berada di awang-awangan selepas membawa Tweet daripada Diana Danielle ini. Rasanya artis-artis pun kadang-kadang merujuk kepada BeautifulNara untuk mengetahui perkembangan terkini kawan-kawan diorang.

Untuk anda yang berminat untuk mengetahui perkembangan lanjut Diana Danielle, DD ada Facebook pagesnya sendiri dan Twitter Diana Danielle. Kesemuanya pun diupdate oleh tuan badan sendiri. Jadi anda akan terasa lebih dekat dengan Diana Danielle yang comel ini.

Untuk makluman, sekarang Diana Danielle sedang sibuk mempromosi filem terbaru lakonannya, Magika. Kami masih tak sempat nak pergi tengok tapi daripada review yang didengar dan dibaca, nampak macam filem Magika adalah satu filem yang baik. Jadi kalau anda ada masa, marilah kita sama-sama menyokong filem tempatan.

Untuk Diana Danielle, teruskan usaha anda untuk maju di industri hiburan tanah air. Keep up the good work. Kurangkan kontroversi dan tingkat prestasi. All the best.

P.S: Abang Nara ingin mengajak anda semua join Facebook BeautifulNara dan follow Twitter BeautifulNara. Bukan sebab apa tapi Abang Nara kadang-kadang ada buat contest kat situ. So kalau anda join adalah peluang nak menang hadiah. Ajak kengkawan lain ye.