March 13th, 2013

Satu perkara yang Abang Nara kagumi tentang Fasha Sandha ialah kemesraannya dengan peminat-peminat. Fasha sering mengemaskini dan berinteraksi dengan peminatnya menerusi Facebook dan semalam, dia telah mengadakan majlis santai dan makan petang bersama para peminatnya.

fasha sandha

Rakan artis yang turut terlibat di dalam majlis ini ialah Zizan dan Didie Alias. Abang Nara suka melihat gambar keterujaan peminat-peminat Fasha dapat menatap wajah pelakon kegemaran mereka secara bertentang mata. Fasha pun nampak semakin “glowing” dengan kehamilan sudah mencecah 8 bulan.
fasha sandhaUntunglah peminat Fasha Sandha kerana dia begitu menghargai peminat-peminatnya. Semoga usaha sebegini akan diteruskan dan dicontohi oleh artis-artis lain. Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook We Love Fasha Sandha.

fasha sandha

P.S: Kalau anda perasan, wajah Hanez Suraya (kekasih Awi Rafael) memang semakin berseri-seri sejak kebelakangan ini. Aura White ialah rahsianya. Produk ini diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia jadi anda tak perlu risau. Klik di sini untuk melihat lebih banyak testimonial pengguna Aura White.

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

December 29th, 2011

2 jam sebelum ini Abang Nara dah kongsikan fesyen yang dianggap terbaik sepanjang tahun 2011 ini. Apa kata kali ini kita layan yang terhancur pulak. Sekali lagi diingatkan ini ialah pendapat daripada mata Abang Nara. Maka sememangnya ianya berbeza dengan mata anda. 7 fesyen terhancur itu adalah:-

1.  Miera Liyana – confirm kena masukkan dia nie, kalau tak mesti anda kata mata Abang Nara kero.

miera

2. Fathia – Abang Nara memang tak gemar style berbulu-bulu nie. Geli badan

fathia

3. Fida – sekali lagi fesyen berbulu yang menyebabkan kegelian pada tekak Abang Nara

fida

4. Amanda Imani – muka macam bangga je kan?

amanda

5. Fasha Sandha – fuh, bareback gitu.

fasha

6. Najwa Latif – memang out 100% fesyennya

najwa latiff

7. Didie Alias – seram mak nyah ~~~

didie alias

Sekian terima kasih.

August 21st, 2011

Abang Nara memang follow Twitter Azwan Ali. Sememangnya tweet Azwan Ali agak pelik dan agak kurang senang untuk dibaca. Yang terbaru, Azwan Ali telah memanggil Didie Alias sebagai “cimpanzi” di dalam Twitternya. Memang agak kasar dan agak kurang sopan tetapi itulah kenyataannya.

azwan ali didie alias

Beberapa lagi tweet Azwan Ali dan reply daripada Didie Alias dengan membaca entri ini sepenuhnya.

azwan ali didie alias

azwan ali didie alias

azwan ali didie alias

azwan ali didie alias

June 10th, 2011

didie alias

Tiada kata-kata yang dapat mentafsirkan kecantikan Didie Alias berpakaian kuning seolah-olah anak dara berumur 20 tahun. Kagum Abang Nara. Teruskan usaha mu Didie. I will follow you ~~

didie alias

Abang Nara terasa nak kaler rambut plak lepas tengok fesyen rambut Didie. Cantik menarik tertarik kau memang da bom gitu.