June 25th, 2013

Oh yeah ~~~ Abang Nara suka sangat apabila tibanya bulan Syaaban. Bukan apa, selain daripada bakal berpuasa tidak lama lagi, tempahan-tempahan untuk baju Hari Raya juga sudah mula dibuka. Salah satu koleksi yang menarik perhatian Abang Nara ialah daripada DalzButtonCraft.

dalzbuttoncraft

Kelebihan koleksi Hari Raya DalzButtonCraft ialah ia “custom made” untuk anda. Bukan baju ready made. Hanya beberapa info sahaja diperlukan daripada pembeli. Paling penting, pelbagai rekaan ada untuk dipilih. Kesemuanya cantik-cantik belaka.

dalzbuttoncraft

Harganya pun sangat berbaloi. Orang kata, alah membeli, menang memakai. Paling menarik di mata Abang Nara ialah rekaan peplum daripada DalzButtonCraft. Terasa nak tempah untuk wife terus. Confirm wife akan tambah jelita di pagi raya.
dalzbuttoncraft

Tunggu apa lagi? Korang boleh ushar lebih banyak koleksi Hari Raya DalzButtonCraft dengan LIKE Facebook DalzButtonCraft dan melayari laman web DalzButtonCraft. Tempahan dibuka sekarang untuk tempoh waktu terhad. Siapa cepat dia dapat!!!

P.S: Ainan Tasneem pun khabarnya pakai baju raya daripada DalzButtonCraft.

February 1st, 2012

Abang Nara faham dengan masalah ramai wanita bertudung di Malaysia ini. Ramai yang kecewa dengan fesyen pakaian untuk wanita bertudung yang ada dijual di pasaran. Kadang-kadang bila jumpa maxi dress yang cantik, kain pulak yang singkat sangat. Memang agak sukar untuk membeli pakaian yang sesuai kalau anda tak tahu di mana tempatnya. Hari ini, Abang Nara nak kongsikan salah satu kedai online yang selalu wife Abang Nara layari, DalzButtonCraft.

dalzbuttoncraft

Cantikkan baju diorang? Awek-awek modelnya pun cantik-cantik belaka. Yang penting bagi Abang Nara, baju rekaan DalzButtonCraft ini memang menepati citarasa wanita bertudung yang mahukan trend terkini. Memang sesuai untuk wanita-wanita bertudung yang mahu kelainan tetapi masih penuh adab sopan.

dalzbuttoncraft

Ya memang betul. DalzButtonCraft sedia menerima tempahan custommade untuk memenuhi kehendak jiwa raga anda. Anda boleh pilih nak warna apa, fesyen apa, kain jenis apa dan macam-macam lagilah. Semuanya boleh dicustommadekan. So tak perlu risau jikalau saiz badan anda agak besar atau terlalu kecil. DalzButtonCraft akan membantu anda.

dalzbuttoncraft

So tunggu apa lagi? Layari laman web DalzButtonCraft atau Facebook DalzButtonCraft untuk jatuh cinta dengan rekaan pakaian trend terkini untuk wanita bertudung.