February 1st, 2012

Abang Nara faham dengan masalah ramai wanita bertudung di Malaysia ini. Ramai yang kecewa dengan fesyen pakaian untuk wanita bertudung yang ada dijual di pasaran. Kadang-kadang bila jumpa maxi dress yang cantik, kain pulak yang singkat sangat. Memang agak sukar untuk membeli pakaian yang sesuai kalau anda tak tahu di mana tempatnya. Hari ini, Abang Nara nak kongsikan salah satu kedai online yang selalu wife Abang Nara layari, DalzButtonCraft.

dalzbuttoncraft

Cantikkan baju diorang? Awek-awek modelnya pun cantik-cantik belaka. Yang penting bagi Abang Nara, baju rekaan DalzButtonCraft ini memang menepati citarasa wanita bertudung yang mahukan trend terkini. Memang sesuai untuk wanita-wanita bertudung yang mahu kelainan tetapi masih penuh adab sopan.

dalzbuttoncraft

Ya memang betul. DalzButtonCraft sedia menerima tempahan custommade untuk memenuhi kehendak jiwa raga anda. Anda boleh pilih nak warna apa, fesyen apa, kain jenis apa dan macam-macam lagilah. Semuanya boleh dicustommadekan. So tak perlu risau jikalau saiz badan anda agak besar atau terlalu kecil. DalzButtonCraft akan membantu anda.

dalzbuttoncraft

So tunggu apa lagi? Layari laman web DalzButtonCraft atau Facebook DalzButtonCraft untuk jatuh cinta dengan rekaan pakaian trend terkini untuk wanita bertudung.


152 responses to “Dapatkan Pakaian Trend Terkini Wanita Bertudung Yang Menarik Daripada DalzButtonCraft”

  1. kirana humaira says:

    Wanita hiasan dunia..seindah hiasan adalah wanita yang solehah..yg menjaga agamanya,menutup aurat dengan sempurna..DAN adalah menjadi tanggungjawab seorang suami pula mendidik isteri dan keluarga..MAKA didiklah isteri dan ahli keluarga menjaga agama, menutup aurat dgn sempurna mengikut ajaran Islam yang sebenar..

Loading...