March 29th, 2013

Abang Nara merupakan salah seorang peminat ONCE. Lagunya yang bertajuk “Hilang Naluri” merupakan lagu feveret Abang Nara. Memang cengkam betul suara dia. Lirik pun power. Buat karaoke memang terbaik.

once

Dan buat peminat ONCE, inilah peluang anda untuk memenangi album yang ditandatangani sendiri oleh ONCE. Bukan senang untuk mendapat peluang sebegini. Abang Nara jeles sungguh dengan 5 pembaca bertuah yang bakal memenangi peraduan ini.

Advertisement

onceTerima kasih kepada Warner Music Malaysia yang sudi bekerjasama dengan BeautifulNara kali ini. Cara-cara untuk memenangi hadiah yang sangat awesome ini ialah:-

“ONCE pernah mengalami gangguan pita suara pada suatu ketika dahulu. Keadaannya yang sebegini pernah membuatkan ONCE membuat keputusan untuk berhenti menyanyi. Namun setelah 5 tahun, pita suaranya sembuh sepenuhnya, dan ONCE kembali bergiat dalam bidang nyanyian.”

Pernahkah anda melalui pengalaman yang hampir sama..?

Khas buat para peminat ONCE, anda kini berpeluang untuk memiliki album ONCE yang bertanda tangan!

Kongsikan dengan kami pengalaman hidup anda yang paling mirip dengan perjalanan hidup ONCE bagi membuktikan betapa dekat ONCE di hati anda!

Advertisement

5 peserta bertuah bakal memenangi album ekslusif ini!!!

Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:

1) ‘Like’ laman Facebook rasmi Warner Music Malaysia

2) Emailkan pengalaman hidup yang hampir sama dengan pengalaman hidup ONCE bersama butiran peribadi (Nama penuh, nama akaun Facebook, alamat penuh, no telefon) ke [email protected].

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5hb April 2013.

Mudah je kan? Tunggu apa lagi? Sambil layan lagu “I Still Love You” di atas sambil mengarang kisah hidup anda untuk memenangi album yang ditandatangani oleh ONCE. Layan ~~~

Advertisement
October 25th, 2012

Nak pergi Legoland tapi tak ada tiket? Nak luangkan masa bersama penyanyi hebat Awi Rafael tapi tak tahu macam mana nak buat? Jangan risau kerana anda kini boleh melakukan kedua-duanya sekali. Sambil jalan-jalan di Legoland, sambil spend masa bersama Awi Rafael. Best kan?

awi rafael

Terima kasih kepada Warner Music Malaysia tiket ke Legoland pada 25 November 2012 (Ahad) bersama Awi Rafael sempena dengan pelancaran muzik video “Asalkan Aku OK”. Syarat pertama pertandingan ini ialah anda dikehendaki menonton video klip terbaru daripada Awi Rafael di bawah ini.

Advertisement

Dah tengok? Sekarang LIKE Facebook Warner Music Malaysia terlebih dahulu. Dah LIKE? Ok sekarang ini soalannya:-

1. Apakah warna bola yang bergolek di kaki Awi ketika dia duduk bermain gitar dalam klip video ini?“.
2. Namakan salah seorang rakan artis yang turut terlibat  dalam klip video ini.

Mudah je kan? Mesti korang dah tak sabar nak menang tiket ke Legoland kan?
awi rafael

Kalau dah tahu, hantar jawapan anda sekarang juga ke [email protected]. Sertakan nama penuh, nombor kad pengenalan, nombor telefon, nama Facebook dan jawapan kepada soalan 1 dan soalan 2. Siapa cepat, dia menang!!!

P.S: Pastikan anda LIKE dulu Facebook Warner Music Malaysia sebab itu syarat wajib pertandingan ini.

Advertisement
March 5th, 2010

kuiz

Tora datang lagi dengan mainan ~~~~~ Eh silap. Kami datang lagi dengan kuiz meneka gambar. Adakah anda rasa anda sudah cukup hebat dengan dunia seni Malaysia nie? Kalau pandai, tekalah siapakah selebriti wanita bertopi di atas nie. Kami taknak bagi klu. Kalau pandai tekalah ~~~

P.S: Tengah planning nak buat contest untuk anda semua. Ada idea yang menarik? Leh sharekan kat sini.

Advertisement
Advertisement
September 15th, 2009

keputusan pertandingan

Jeng, jeng, jeng. Akhirnya saat yang ditunggu tiba jua. Maafkan kami yang hina ini kerana terlambat memberi keputusan pertandingan pengkomen terbanyak yang telah kami anjurkan sempena Hari Kemerdekaan Malaysia. Sesungguhnya terlalu banyak komen yang perlu kami tapis dan audit terlebih dahulu sebelum keputusan rasmi boleh dikeluarkan. Apa-apa pun, jutaan terima kasih kami ucapkan kepada anda semua yang sudi menjoin pertandingan ini.

Dannnnnnnnnnnnn…….. Pemenangnya ialah…… Eh sebelum itu oleh kerana sambutan yang terlalu hangat, setelah berbincang dengan manager kami, sesungguhnya teramatlah berbesar hati kami untuk memberikan 3 hadiah sagu hati kepada anda.

Advertisement

Maka dengan ini diumumkan pemenangnya ialah………… (sila baca artikel ini selengkapnya).

P.S: Sila pastikan anda hantar butiran bank anda beserta nama penuh menggunakan email yang anda guna masa komen. Hadiah akan diberi seminggu selepas raya (minggu 28hb) sebab kami tau anda sengkek time tue. Terima kasih

1. Penari Poco-Poco (3460 komen) – RM250 – tempat pertama

2. Aries_April (2540 komen) – RM150 – tempat kedua

3. Eclipse (2379 komen) – RM100 – tempat ketiga

Advertisement

4. Tomeii (1985 komen) – RM30 – hadiah saguhati

5. Violet (1951 komen) – Rm30 – hadiah saguhati

6. hantupensil (1812 komen) RM30 – hadiah saguhati

Advertisement