Written by AbangNara | October 25th, 2012

Nak pergi Legoland tapi tak ada tiket? Nak luangkan masa bersama penyanyi hebat Awi Rafael tapi tak tahu macam mana nak buat? Jangan risau kerana anda kini boleh melakukan kedua-duanya sekali. Sambil jalan-jalan di Legoland, sambil spend masa bersama Awi Rafael. Best kan?

awi rafael

Terima kasih kepada Warner Music Malaysia tiket ke Legoland pada 25 November 2012 (Ahad) bersama Awi Rafael sempena dengan pelancaran muzik video “Asalkan Aku OK”. Syarat pertama pertandingan ini ialah anda dikehendaki menonton video klip terbaru daripada Awi Rafael di bawah ini.

Dah tengok? Sekarang LIKE Facebook Warner Music Malaysia terlebih dahulu. Dah LIKE? Ok sekarang ini soalannya:-

1. Apakah warna bola yang bergolek di kaki Awi ketika dia duduk bermain gitar dalam klip video ini?“.
2. Namakan salah seorang rakan artis yang turut terlibat  dalam klip video ini.

Mudah je kan? Mesti korang dah tak sabar nak menang tiket ke Legoland kan?
awi rafael

Kalau dah tahu, hantar jawapan anda sekarang juga ke [email protected]. Sertakan nama penuh, nombor kad pengenalan, nombor telefon, nama Facebook dan jawapan kepada soalan 1 dan soalan 2. Siapa cepat, dia menang!!!

P.S: Pastikan anda LIKE dulu Facebook Warner Music Malaysia sebab itu syarat wajib pertandingan ini.

31 responses to Menangi Sepasang Tiket Ke Legoland Bersama Awi Rafael

  1. pizza says:

    Menangi tiket ke Legoland percuma tapi tanpa Awi Rafael ada tak Nara. Yg tu aku berminat gak la nak join.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    first awi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    0

    0
  3. bCaiman says:

    Xfemes pun

    0

    0
    • bCaiman says:

      I mean, x sedap pn suara dia. Xsedap xsedap. Suara pun biasa2 je. Lagu lagi la ntah pape. Buwekkk.

      Baik gunakan suara tu untuk tujuan lebih baik :)

      0

      0
  4. No One says:

    klu dgn si awi rafael ni bg tiket free 10 pcs pon aku x hingin…

    0

    0
  5. Kepologi says:

    la..x ada artis lain ke selain awi rafael ni…

    0

    0
  6. Apakata Beautifulnara buat contest sepasang tiket ke legoland.. x pyh bersama retis. hahahahaha.. nk jugak try luck. bersama retis ni cemuih la..

    0

    0
  7. Aku says:

    Mana peminat yg suka meroyan bila artis takmoh bgambar ngan dia tu? Meh..meh cepat masuk contest nih…

    Dia ni sengau kah?

    0

    0
  8. lalala.. says:

    awie x awie ,. de aq kesh ,. jnji bley dpt tket free.. nohal pnye ..

    0

    0
  9. joyah senget gigi says:

    kalau pergi dengan Awie (Wings) nak juga aku, tapi dengan Awi Rafael boleh pergi tak Legoland tanpa dia…

    0

    0
  10. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Malas lah minah jambu nk gi kt Legoland ni tiket mahal nk mampos !!! gi Unvsal studio singapore lagi puas hati huh !!! Bwek !! ape2 pon lov u awiiiiiiii….

    0

    0
  11. Lagubestbest says:

    Em? Sunday monday tuesday.. hahah awat ramai nak swap dia? tak ensem ke ape?

    0

    0
  12. cikjoyah says:

    aaron aziz aku nakla

    0

    0
  13. gerandut ko says:

    mana pergi kipas payah mati neelopa…??hairan dan ajaib dia x de mencelah….hikhikhikhik….

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      aku ada ni.. ko nak aku mencelah komen ko ke..? ko tarik balik hairan dan ajaib ko tu yeaaa… jgn lupa masuk contest ni yeaaa.. good luck to ko!

      0

      0
  14. Pelik says:

    eh..x ada y nk gi ngan artis awi ni ke..cam kurang jer y berminat…x apa la ye awie..nti sy suruh hanes suraya gi ngan awk…

    0

    0
  15. mak bedah says:

    awi rafael ni sape dohhh??? xkenal pon?

    0

    0
  16. bungamatahari says:

    Next plzzz!

    0

    0
  17. la la la says:

    aku pergi berak lagi bagus….

    0

    0
  18. wah! boleh cuba ni..manatau menang tiker ke legoland ni…meriah~

    0

    0
  19. ameer says:

    awi rafael. artis ni mngaku telah berhijrah dari kehidupan yg jauh tersasar suatu masa dahulu. ssuatu yang patut dicontohi oleh semua artis

    0

    0
  20. noknnokgorgeous says:

    apa la masalah korang ni, tak suka die xyah la nak kutuk kutuk, melampau, da setiap entry nak kutuk, over sangat, da kata sapa yang berminat je, tak minat tak yah la nak kutuk die,tak yah join, sebuklah korang, nak komen gak kan,

    0

    0