October 25th, 2012

Nak pergi Legoland tapi tak ada tiket? Nak luangkan masa bersama penyanyi hebat Awi Rafael tapi tak tahu macam mana nak buat? Jangan risau kerana anda kini boleh melakukan kedua-duanya sekali. Sambil jalan-jalan di Legoland, sambil spend masa bersama Awi Rafael. Best kan?

awi rafael

Terima kasih kepada Warner Music Malaysia tiket ke Legoland pada 25 November 2012 (Ahad) bersama Awi Rafael sempena dengan pelancaran muzik video “Asalkan Aku OK”. Syarat pertama pertandingan ini ialah anda dikehendaki menonton video klip terbaru daripada Awi Rafael di bawah ini.

Dah tengok? Sekarang LIKE Facebook Warner Music Malaysia terlebih dahulu. Dah LIKE? Ok sekarang ini soalannya:-

1. Apakah warna bola yang bergolek di kaki Awi ketika dia duduk bermain gitar dalam klip video ini?“.
2. Namakan salah seorang rakan artis yang turut terlibat  dalam klip video ini.

Mudah je kan? Mesti korang dah tak sabar nak menang tiket ke Legoland kan?
awi rafael

Kalau dah tahu, hantar jawapan anda sekarang juga ke [email protected]. Sertakan nama penuh, nombor kad pengenalan, nombor telefon, nama Facebook dan jawapan kepada soalan 1 dan soalan 2. Siapa cepat, dia menang!!!

P.S: Pastikan anda LIKE dulu Facebook Warner Music Malaysia sebab itu syarat wajib pertandingan ini.


31 responses to “Menangi Sepasang Tiket Ke Legoland Bersama Awi Rafael”

  1. noknnokgorgeous says:

    apa la masalah korang ni, tak suka die xyah la nak kutuk kutuk, melampau, da setiap entry nak kutuk, over sangat, da kata sapa yang berminat je, tak minat tak yah la nak kutuk die,tak yah join, sebuklah korang, nak komen gak kan,

  2. ameer says:

    awi rafael. artis ni mngaku telah berhijrah dari kehidupan yg jauh tersasar suatu masa dahulu. ssuatu yang patut dicontohi oleh semua artis

  3. wah! boleh cuba ni..manatau menang tiker ke legoland ni…meriah~

  4. la la la says:

    aku pergi berak lagi bagus….

  5. bungamatahari says:

    Next plzzz!

Loading...