July 15th, 2013

Esok lusa, genaplah seminggu kita berpuasa. Kaum Hawa pasti sudah menempah baju raya untuk kelihatan cantik berseri di pagi Hari Raya. Kalau ada yang masih belum mempunyai baju raya, jangan risau kerana BeautifulNara dengan kerjasama ThePopLook ada hadiah menarik untuk anda.

the poplook

Yeah ~~ Kami akan menghadiahkan RM150 online voucher untuk setiap pemenang untuk dibelanjakan di thepoplook.com . So bolehlah anda start membelek 20 helai baju daripada koleksi “Poppy Raya 2013 Collection“, kerana manalah tahu, entah-entah anda salah seorang pemenangnya. Inilah peluang untuk anda tampil cantik bergaya menawan dan ayu di pagi Hari Raya bersama orang tercinta. Caranya senang sahaja. Hanya perlu jawap 3 soalan di bawah dan hantarkan jawapan anda ke [email protected].

1. Apakah nama koleksi baju raya daripada ThePopLook?
2. Bulan dan tahun bilakah artikel pertama di BeautifulNara diterbitkan?
3.  Lengkapkan slogan ini “BeautifulNara memang best kerana….”. Suka hatilah nak panjang mana.

poplook

Tarikh tutup pertandingan ini ialah pada 22 Julai 2013. Jadi cepat-cepatlah jawab dan email jawapan anda ke [email protected]. Pemenang akan dihubungi menerusi email. Terima kasih dan semoga berjaya.

UPDATE: Senarai Pemenang Pertandingan Ini

1. Noraini Pettire
2. Farzana Lolly
3. Azlin Sharima
4. Siti Marzura Marzuki
5. Nur Amalina
6. Ed Ashikin
7. Iman Sofea
8. Nur Masyita Atiqa Amra
9. Syaz Ana
10. Siti Khadijah Lukman
11. Elynn Shazlin
12. Syaraeen Nasir
13. Zarina Zaina
14. Pika Redzuan
15. Azah Ct
16. Nor Nazihah
17. Amyrah Anuar
18. Aini Haslina
19. Zuliana Khodir
20. Siti Khadijah Lukman
21. Juliana Jamil

Jika anda ialah salah seorang pemenang, pastikan anda menggunakan email yang sama untuk mendaftar di ThePopLook. Ini kerana kredit RM150 akan diberikan berdasarkan email. Terima kasih dan tahniah. Sebarang pertanyaan boleh dihantar kepada [email protected]

March 16th, 2010

contest

Berita baik buat pembaca BeautifulNara,

BeautifulNara dengan kerjasama blog SetelKahwin bakal mengadakan satu contest yang memberikan anda peluang untuk memenangi hadiah wang tunai yang agak banyak. Jumlah sebenar masih dalam perbincangan tapi confirm berbaloi-baloi.

Tapi untuk layak menyertai pertandingan ini, anda semua kena jadi Fan Facebook BeautifulNara (klik sini) dan Fan Facebook SetelKahwin (klik sini). Kena jadi fan kedua-duanya sekali kalau tak penyertaan anda tak dikira. Sebabnya segala klu-klu tentang pertandingan ini hanya akan diberitahu melalui Facebook sahaja.

Tunggu apa lagi. Jadi fans kami sekarang dan nantikan update tentang contest ini selewat-lewatnya minggu depan. Tunggu ~~~~~~~

September 1st, 2009

Selamat kembali dari cuti 3 hari yang panjang, korang balik kampung ke? Seronok ye berbuka puasa dan sahur ngan keluarga, kami kat sini memang suka makan beramai-ramai seisi rumah. Boleh mengeratkan persaudaraan yang jauh dan dekat.

Oklah, kami tau anda dah tak sabar nak chatting pasal sapa yang menang untuk hadiah penyembur ketiak hilangkan tengik Adidas Action 3 dan Lip Gloss memuncungkan bibir ala Angelina Jolie tajaan Rimmel. Semua ini adalah penaja-penaja untuk Project Alpha, 7 Malaysia Top Bloggers.

Pemenang-pemenangnya ialah…jeng jeng jeng

Jadi kepada Tomei, Violet, Eclipse, Jom Buat Duit Rayer dan AnneDeSilva silalah email kan butir-butir diri anda kepada borakartis [at] gmail.com. Bagi alamat rumah, no telefon dan apa-apa sahaja yang anda rasa berkaitan. Yang penting nama penuh dan alamat. Pastikan anda guna email yang sama dengan email di atas tau. Kepada gossipgurlfea kami akan hantarkan hadiah anda sekali dengan diorang nie. Tunggu ~~~