July 14th, 2020

Mempertikaikan pakaiannya yang didakwa tidak menutup aurat ketika mandi kolam baru-baru ini, Chef Wan akui rimas apabila ada sesetengah netizen yang tampil memberikan komen yang tidak manis kepadanya lebih-lebih lagi mempertikaian usianya dengan pakaiaan yang dikenakan tidak sesuai.

chef wan mandi kolam tak pakai baju

Menurutnya, ramai dalam kalangan netizen terlalu sibuk dan asyik mencari kesalahnnya semata-mata.

“Ada yang komen tak malu ke dah tua nampakkan perut tu buncit dan tetek tu dah gelebeh. Dah tua gelebeh la semua!Law of gravity! Esok dah tua asyik mengata orang jangan esok bibir masing-masing pula Allah gelebeh kan.”

Menerusi entri yang dimuat naik di laman Instagramnya, Chef Wan dilihat menzahirkan rasa ketidakpuasan hatinya buat netizen yang tidak putus mencari salah silapnya.

Namun begitu, pakaian yang dipakainya itu sesuai dengan keadaannya, malah mengakui langsung tidak kisah dengan fizikal diri dan kulitnya yang sudah menunjukkan usia sebenarnya.

“Takkan mandi di kolam renang nak berjubah pula. Memang la saya dah tua badan pun gemuk dan boroi tetapi with great confidence and selfesteem. Itu sebab saya berani post gambar-gambar itu. I am comfortable in my own skin pun.”

Ujar Chef Wan, beliau mendedahkan kebanyakan daripada pengguna laman sosial yang memberikan komen pedas kepadanya telah pun disekat dari mengikutinya di laman Instagram.