Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Didakwa Dedah Aurat Ketika Mandi Di Kolam, Chef Wan Akui Rimas Dengan Sikap Netizen

chef wan mandi kolam tak pakai baju

Mempertikaikan pakaiannya yang didakwa tidak menutup aurat ketika mandi kolam baru-baru ini, Chef Wan akui rimas apabila ada sesetengah netizen yang tampil memberikan komen yang tidak manis kepadanya lebih-lebih lagi mempertikaian usianya dengan pakaiaan yang dikenakan tidak sesuai.

chef wan mandi kolam tak pakai baju

Advertisement

Menurutnya, ramai dalam kalangan netizen terlalu sibuk dan asyik mencari kesalahnnya semata-mata.

View this post on Instagram

Advertisement

“Ada yang komen tak malu ke dah tua nampakkan perut tu buncit dan tetek tu dah gelebeh. Dah tua gelebeh la semua!Law of gravity! Esok dah tua asyik mengata orang jangan esok bibir masing-masing pula Allah gelebeh kan.”

Menerusi entri yang dimuat naik di laman Instagramnya, Chef Wan dilihat menzahirkan rasa ketidakpuasan hatinya buat netizen yang tidak putus mencari salah silapnya.

Namun begitu, pakaian yang dipakainya itu sesuai dengan keadaannya, malah mengakui langsung tidak kisah dengan fizikal diri dan kulitnya yang sudah menunjukkan usia sebenarnya.

“Takkan mandi di kolam renang nak berjubah pula. Memang la saya dah tua badan pun gemuk dan boroi tetapi with great confidence and selfesteem. Itu sebab saya berani post gambar-gambar itu. I am comfortable in my own skin pun.”

Ujar Chef Wan, beliau mendedahkan kebanyakan daripada pengguna laman sosial yang memberikan komen pedas kepadanya telah pun disekat dari mengikutinya di laman Instagram.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. feldegast

    July 14, 2020 at 4:19 pm

    Kecoh la netizen ni. Sibuk buat kerja tuhan. Acah-acah masuk syurga tapi masuk panggung, naik moto terus raba boyfriend/girlfriend. Puii!

    • Anonymous

      July 14, 2020 at 9:39 pm

      Tgh covid, klau couple nak naik motor rapat2 memang tunjuk berani la tu. Nasib xde motor

  2. Anonymous

    July 14, 2020 at 2:49 pm

    byk sesangat Msia ni menyimpan pu pu dan ustaz dan ustazah jadian. pelik sesungguh

    • UlarSenduk

      July 14, 2020 at 9:41 pm

      Budak2. Ni la kesan bila bagi smrtpon kat diorang. Besar2 jadi hmmm. Pengaruh sekitar

  3. vidalaknat

    July 14, 2020 at 1:41 pm

    Apa lagi nak tunggu, mana pu pu dan ustaz jadian, tolong lah beri komen merapu dan pecah belah kan orang

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama