Written by AbangNara | November 11th, 2010

diana danielle

Ape anda akan rasa kalau pakwe/tunang/suami anda asyik puji kecantikan wanita lain? Rasa macam diri kurang mendapat perhatian tak? (Konflik dalaman seorang wanita)

Walaupun peratusan untuk pakwe/tunang/suami anda berjaya mengorat wanita tu rendah atau hampir takda, macam dalam kes saya Abang Nara asyik memuji kecantikkan Diana Danielle atau Lisa Surihani, so rasa cemburu tu mesti ada walaupun sedikit kan?

lisa dan diana

Cantik bukan? Belum lagi penangan kak RCW. Walaupun saya seorang perempuan, saya tetap akui mereka memang cantik dan menawan. Wajah cantik, potongan menawan jauh sungguh bezanya dengan diri ini.. Alahai cik Diana dan cik Lisa. Patutlah Abang Nara asyik puji korang berdua je. Saya faham perasan lelaki macam Abang Nara, asal ada awek cun jer mesti mau usya punya.

rozita che wan

Namun dalam diam sebenarnya saya sedang berusaha untuk mengembalikan potongan badan yang mantap bersempena dengan perkahwinan kami tak lama lagi. Jangan bagitau Abang Nara yang sebenarnya saya sedang menggunakan Premium Beautiful untuk mendapatkan potongan badan seperti Rozita Che Wan. Confirm Abang Nara akan terkejut beruk bila tengok perubahan saya nanti.

premium beautiful

Rasa-rasa seksa tak nak balut badan macam ni? Nampak je rumit, tapi takdela susah sangat sebab corset Premium Beautiful ini dibuat dari 3 bahagian berasingan. Mula-mula ketat skit, tapi lama-lama senang jer. Bak kata mak saya, nak cantik memang kena susah sikit.

lisa dan diana

Selama seminggu mencuba, keistimewaan paling ketara corset ni ialah tak rasa panas langsung walaupon berbalut 8jam. Yang pastinya saya rasa lebih confident sebab semua lemak berlebihan telah ‘dipegang’ dengan mampat oleh corset ni.. Tersorok sudah lebihan lemak tu. Berkesan serta merta, hebat kan?

Selain tu, perubahan ketara ialah saya tak mampu nak makan banyak seperti selalu. Terus terfikir kalau berterusan macam ni kompem boleh dapatkan berat & potongan ideal.

Lagi satu,  sakit belakang pon dah berkurangan sbb bila pakai corset PB ni, terus je postur badan jadi betul. Duduk pon tegak jer, takdelah bongkok-bongkok lagi. Menyihatkan badan tau.

Apakah kesudahannya? Mampukah saya menurunkan berat dan dapatkan potongan badan ideal? JengJengJeng~ Nantikan !!

Sebarang pertanyaan lanjut dan untuk mendapatkan produk, sila ke website Butik Nara. Kalau nak senang lagi, silalah:-

[note]Call/Sms: 012-374 8483
Pin BBM: 2139FA61
Email: [email protected]

Klik sini Kurus, Cantik & Sihat[/note]

P/s: Ke hadapan Abang Nara, saya tahu awak redha dengan size saya yg terlebih sudah. Saya hanya nak kembalikan bentuk ideal yg awak musnahkan sebab asyik bawak pergi makan setiap kali kita berdating! Ini semua salah awak ~~

Written by AbangNara | November 24th, 2009

butik Nara

Kami merasakan masanya telah tiba untuk mempromosikan satu lagi projek terbaru kami iaitu ButikNara. Kalau BeautifulNara adalah tempat ada bergosip secara berhemah, ButikNara adalah tempat di mana anda mampu bershopping secara berhemah. Dijamin harga yang sangat-sangat berpatutan, customer service yang bagus dan kualiti produk yang terjamin.

Buat masa ini, produk yang dijual ialah tudung yang pelbagai koleksi. Kalau nak tau kenalah gi melawat ButikNara. Kepuasan dijamin 100%. Diharap pembukaan ButikNara mendapat sokongan padu daripada anda semua. Jangan segan silu nak membeli kat situ ye.

Apa lagi jom moh kita bershopping secara berhemah di ButikNara.

P.S: ButikNara juga telah dibawakan khas kepada anda oleh Streamyx. Terima kasih kepada Streamyx yang terus memberikan kami broadband terbaik semasa penyediaan website ButikNara. We luv u Streamyx.