Written by AbangNara | November 24th, 2009

butik Nara

Kami merasakan masanya telah tiba untuk mempromosikan satu lagi projek terbaru kami iaitu ButikNara. Kalau BeautifulNara adalah tempat ada bergosip secara berhemah, ButikNara adalah tempat di mana anda mampu bershopping secara berhemah. Dijamin harga yang sangat-sangat berpatutan, customer service yang bagus dan kualiti produk yang terjamin.

Buat masa ini, produk yang dijual ialah tudung yang pelbagai koleksi. Kalau nak tau kenalah gi melawat ButikNara. Kepuasan dijamin 100%. Diharap pembukaan ButikNara mendapat sokongan padu daripada anda semua. Jangan segan silu nak membeli kat situ ye.

Apa lagi jom moh kita bershopping secara berhemah di ButikNara.

P.S: ButikNara juga telah dibawakan khas kepada anda oleh Streamyx. Terima kasih kepada Streamyx yang terus memberikan kami broadband terbaik semasa penyediaan website ButikNara. We luv u Streamyx.

32 responses to ButikNara – Mari Bershopping Secara Berhemah

  1. ada umah baru,,hehehe

    0

    0
  2. 1st says:

    1st jugk

    0

    0
  3. Kak Nara says:

    ye ye..sila lah yer jgn malu2.

    next ialah Brooch Korea (negara BangNara)

    nextnext ialah dress, maxi dress….

    apa lagi korang nak?? huhu

    0

    0
  4. ammey says:

    ADA ORG LG X

    0

    0
  5. AI says:

    Nape aku takbleh nk masok butik tu? hrrrmmmmm

    0

    0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    boring tul…

    0

    0
  7. shooping and get more reward..!!

    0

    0
  8. umah sebelah
    baru punyer
    p sana

    0

    0
  9. lanToK LeW says:

    ko bz kew awekcun…??????huhuhuhu…bowink giler aku….wawawa

    0

    0
  10. shoppingggggggggggggggggggg…………………………….

    0

    0