April 1st, 2009

koleksi foto bunga cinta lestari

Patutlah si Ashraff Sinclair terpikat dengan Bunga Cinta Lestari. Lawa jugak minah Indonesia ini bila make up betul-betul. Tercair sebentar kami di BeautifulNara.

Sila layan lagi koleksi foto Bunga Cinta Lestari. Siap ada satu gambar lama time dia tengah feeling kena urut. Sedap sangat kot.

Baca artikel sepenuhnya untuk lihat gambar.

koleksi foto bunga cinta lestari

koleksi foto bunga cinta lestari

koleksi foto bunga cinta lestari

March 26th, 2009

Tentu anda sebenarnya teringin nak tengok gambar promo filem terbaru Saus Kacang yang menampilkan pasangan suami isteri iaitu artis wanita yang dengan selamba jalan-jalan kat Ikea tapi tak pakai coli, Bunga Cinta Lestari dan lakinya, Ashraff Sinclair.

Kami  belum pegi tengok lagi filem Saus Kacang ini, jadi takleh la nak komen lebih-lebih, tapi Saus Kacang tu menurut bibik rumah jiran kami, sama macam Kuah Kacang yang kita dok makan dengan satay. Cuma namanya kalau di Indon dipanggil Saus Kacang ya Pak!

Jika anda mahu belajar cara membuat Saus Kacang dari chef Indon yang cantik, marilah ke panggung wayang berdekatan. Dengar khabarnya kutipan filem ini di Indonesia memang hebat. Kita tengok macam mana pulak kutipan kat Malaysia nanti.

Lagi gambar dari promosi filem Saus Kacang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

March 10th, 2009

gambar seksi bunga cinta lestari

Saja nak mengimbau zaman percintaan Bunga Cinta Lestari dan Ashraff Sinclair sebelum mereka bergelar suami isteri. Inilah gambar-gambar panas aksi bercium dan berbikini Bunga Cinta Lestari dan Ashraff Sinclair di tepi pantai yang sangat popular satu ketika dahulu.

Semoga kasih sayang dan kehangatan cinta mereka berdua akan sentiasa kekal seperti ketika ini. Best of luck to both of you. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar-gambar hangat Bunga Cinta Lestari dan Ashraff Sinclair di tepi pantai yang indah.



January 27th, 2009


Recently wed Bunga Cinta Lestari and Ashraff Sinclair went to a honeymoon to celebrate their wedding. These 2 Indonesia and Malaysia celebrities always make a big scene as their honeymoon pictures were spread in the Internet.

Even though both of them are now husband and wife, we wonder do both of them need to take these kind of pictures to show off? Maybe both of them wanted to show how happy they are now.

More hot honeymoon pictures of Bunga Cinta Lestari and Ashraff Sinclair by reading the full article.

#Info and pictures are credit to Izyan.com