May 14th, 2009

contest bnara

Tora datang lagi dengan permainan ~~~. Eh silap. Kami datang lagi dengan pertandingan di BeautifulNara. Mesti ramai yang tak puas hati lepas gagal memenangi hadiah wang tunai untuk pertandingan komen terbanyak dulu.

Jadi untuk memberi can kepada anda semua, pertandingan kali ini amat mudah. Sebelum tue meh kami bagitau apa hadiahnya. Hadiahnya ialah top up handphone anda bernilai RM10 untuk 5 pemenang. Tak kira la anda pakai Celcom ke, Maxis ke, Digi ke. Semuanya layak bertanding asalkan anda ada keyboard untuk menaip.

Caranya mudah sahaja iaitu sambungkan ayat di bawah dengan sesekreatif yang boleh. Taknak yang skema-skema. Kalau boleh biar sampai geli ketiak kami membacanya.

[note]Opah/atuk/ultraman/gaban/sinchan/nabil raja lawak(isikan nama sesiapa yang anda mahu) patut membaca blog beautifulnara KERANA ……….[/note]

Silalah buat sebanyak mana entri yang anda mahu. Cuma 5 yang terbaik akan dipilih. Jangan lupa letakkan email anda semasa menulis entri anda. Pertandingan akan ditutup pada hari Khamis minggu depan.

March 24th, 2009

contest di beautifulnara

Sila skroll ke bawah untuk baca artikel yang terbaru

Walaupun terlewat dari hari yang dijanjikan, pertandingan yang yang dijanjikan di BeautifulNara bakal bermula pada hari ini. Hadiah berupa wang tunai seperti di bawah:-

  1. Pemenang Pertama(RM100)
  2. Pemenang Kedua(RM70)
  3. Pemenang Ketiga(RM30)

Kesemua hadiah berjumlah RM200 untuk dimenangi. Namun jumlah hadiah mungkin akan ditambah(tapi takkan akan dikurangkan) sekiranya Nuffnang membayar kami ataupun sekiranya ada pihak bermurah hati nak menaja.

Cara untuk menyertai sangat-sangat mudah. Hadiah pertama hanya akan diberikan kepada pengkomen terbanyak di blog ini. Jadi pastikan anda meletakkan email anda semasa mengomen ya. Komen akan mulai dikira bermula hari ini.

Hadiah kedua dan ketiga boleh dimenangi dengan cara menulis tentang kami di blog anda. Tak kira lah anda nak kutuk ke, nak puji ke dan sebagainya. Namun sekiranya tiada blog yang sudi menulis tentang kami, pengkomen kedua dan ketiga terbanyak akan diambil kira sebagai pemenang. Mudah ajer bukan?

Tarikh tutup pertandingan ialah sehingga 15hb April 2009. Kami tahu jangka masa itu agak panjang, tapi nak buat macam mana sebab gaji kami masuk pada 15hb. Jadi kalau nak bagi hadiah pun kenalah tunggu gaji kan?

Pemenang akan diumumkan pada 20 April 2009. Jom join beramai-ramai. Jangan malu dan jangan segan. Rebutlah peluang keemasan ini. Kalau ada komen dan cadangan, sangat-sangatlah dialukan.