September 13th, 2011

Anda pening nak habiskan duit raya anda yang melambak-lambak? Tak perlu susah-susah nak fikir. Dapatkan sahaja Blackberry Torch 9860 yang terbaru HANYA daripada Celcom. Untuk makluman,  Celcom ialah the FIRST and the ONLY telco yang akan memasarkan Blackberry Torch 9860 nie.

bb torch 9860

Dan bersempena dengan pelancaran Blackberry Torch 9860 ini , anda berpeluang untuk:-

1. Menjadi 200 pelanggan pertama membeli Blackberry Torch 9860 dengan harga semurah RM688(retail price: RM1588). Syaratnya sudah tentu kena sign up 12 bulan dengan mana-mana CE50/P48 kontrak bermula dari RM88 sebulan.
2. 20 daripada 200 pelanggan di atas juga berpeluang untuk mendapatkan Blackberry Torch 9860 dengan hanya RM88 sahaja. Gila bapak murah.

Camner nak beli dengan harga semurah di atas? Senang sahaja. Hadirkan diri anda ke event pelancaran Blackberry Torch 9860. Detail seperti di bawah:-

Date : 15 September 2011
Time : 10 pagi dan onwards
Venue : Red Carpet, The Strand, Kota Damansara

Selain daripada dapat habiskan duit raya korang yang berlambak, ada persembahan menarik daripada Aizat, Bunkface dan ramai lagi.

bb torch

Dan hanya time event di atas, anda akan dapat membeli Blackberry Bold 9900 + Blackberry PlayBook dengan harga serendah RM2,188. Tapi harga ini hanya untuk 100 pelanggan terawal yang mendaftar untuk kontrak CE50 selama 12 bulan bersama Celcom.

Untuk anda yang tak berapa faham mengenai plan-plan Celcom untuk Blackberry Torch 9860, sila rujuk gambar rajah di bawah:-

bb torch 9860

bb torch 9860
Make sure anda datang ke event di atas pada 15 September ini untuk mendapatkan Blackberry yang terbaru dengan harga yang paling berbaloi daripada Celcom. Untuk info lebih lanjut, sila baca entri tentang Blackberry Bold 9900 atau lawati laman web Smartphones Celcom.

September 2nd, 2011

Oh yes ~~~~~ Teruja sungguh membaca berita ketibaan Blackberry Bold 9900 atau dikenali juga dengan nama Blackberry Bold 4. Tiba-tiba terasa nak gunakan duit raya yang terlebih untuk membeli Blackberry ini. Lebih-lebih lagi bila boleh dapat harga serendah RM1,288 kalau beli dengan Celcom. Agak murah di situ.

bold 4 celcom

Cantik kan? Antara ciri-ciri menarik Bold 4 ini ialah:-

  • OS Blackberry 7
  • 1.2GHz processor (kepantasan maksima)
  • 5MP kamera, 720 video HD recording
  • liquid grafik display (skrin compem cantik)
  • 8GB internal memori

Dan paling terbaik ialah pakej yang didatangkan oleh Celcom untuk Blackbery Bold 9900 ini membolehkan anda membelinya dengan harga yang amat berbaloi sekali. Kalau dapat duit raya banyak, sila gunakan duit raya anda untuk kelihatan lebih kacak bersama Bold 4.

1. Celcom Exec Plan

bold 4 celcom

2. Celcom Biz Plan

bold 4 celcom

Kalau korang jenis minat touch skrin, simpan dulu duit raya anda. Kerana dalam masa terdekat ini, Celcom akan membawakan anda Blackberry Torch yang terbaru.

bold 4 celcom

Tapi kalau rasa dah tak sabor tue, sila angkat Blackberry Bold 9900 hari ini jugak di Celcom Centre ataupun Blue Cube berhampiran anda.

bold 4 celcom

More info di Facebook Celcom ataupun laman web Celcom Smartphones.