November 14th, 2012

Ok ini adalah finale untuk gambar-gambar red carpet Anugerah Skrin 2012. Diharap anda dapat enjoice melihat kecantikan, ketampanan, kecomelan dan kecutean selebriti-selebriti Malaysia berposing di malam tersebut.

ask 2012

ASK2012 kali ini agak bagus kerana tiada kontroversi daripada segi pemakaian. Tak ada yang pakai terlampau seksi. Mungkin stok kain di Jalan TAR sudah ditambah. Semoga prestasi sebegini dapat dikekalkan di masa hadapan.

ask

Jadi siapakah yang memakai dress yang paling vogue divas gadebus di pandangan anda? Abang Nara memilih Rita Rudaini. Lagi 31 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Anugerah Skrin.

ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012

ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012

Advertisement
November 14th, 2012

Masih ramai lagi yang tidak puas melihat gambar-gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2012. Abang Nara faham. Ramai yang takjub melihat betapa cantiknya selebriti Malaysia berpakaian mengikut tema “fairytale” ASK2012 kali ini. Abang Nara pun takjub jugak.

didie alias

Bagi Abang Nara, Didie Aliaslah wajar mendapat best dress untuk ASK2012 kali ini. Memang menjadi betul pakaian yang dipakainya. Naik seriau Abang Nara melihatnya. Lagi-lagi kalau tengok close up kat muka.

didie alias

Cool kan? Lagi 31 gambar sekitar red carpet Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.

didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie aliasv
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias

Advertisement
November 12th, 2012

Maaf agak lambat mengupdate gambar-gambar red carpet Anugerah Skrin 2012. Memang sengaja buat anda semua tertunggu-tunggu. Lagipun kehambaran Anugerah Skrin 2012 membuatkan Abang Nara terasa agak kurang bersemangat untuk berkongsi gambar-gambar di malam tersebut.

red carpet ask2012

Namun untuk tidak menghampakan anda yang pastinya teringin melihat keanggunan dan kekacakan selebriti Malaysia dengan pakaian bertemakan “Fairy Tale”, Abang Nara kongsikan juga untuk tatapan anda semua. Abang Nara paling suka pakaian Nora Danish sebagai Puteri Hang Li Po ketika menyampaikan hadiah. Sesuai sangat.

nora danish

Lagi 61 keping gambar sekitar red carpet ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.

Advertisement
November 9th, 2012

Sebentar lagi akan berlangsungnya majlis Anugerah Skrin 2012 secara langsung di TV3. Sekiranya anda tidak memiliki televisyen di rumah, maka bolehlah mengikuti update terkini keputusan-keputusan ASK2012 di sini. Abang Nara akan cuba update secepat mungkin.

anugerah skrin 2012

Sekiranya anda memiliki Internet dan mahu menonton live secara online, boleh terus ke laman web rasmi Anugerah Skrin 2012. Pihak TV3 ada live streaming untuk anda di situ. Untuk ulasan santai, anda boleh ikuti Abang Nara di Twitter BeautifulNara.

1. Lakon Layar Terbaik – Bunohan
2. Lakon TV Terbaik – Di Telapak Kaki Bonda
3. Videography Terbaik – Aku Ingin Terbang
4. Laporan Khas/Berita Terbaik – Berita TV9 Bom Jangka
5. Rancangan Realiti Terbaik – Jemputan Umrah
6. Drama Komedi Terbaik -Elly & Apit
7. Artis Harapan Pantene – Puteri Balqis
8. Rancangan Bual Bicara Terbaik – Bella Labour Day Special
9. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama – Namron (Parit Jawa)
10. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama – Sherry Merlis (Di Telapak Kaki Bonda)
11. Rancangan Hiburan Terbaik – ABPBH25
12. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem- Lisa Surihani (Ombak Rindu)
13. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem- Syafie Naswip (Songlap)
14. Pelakon Wanita Terbaik Filem – Maya Karin (Ombak Rindu)
15. Pelakon Lelaki Terbaik Filem – Shaheizy Sam (Songlap)
16. Dokumentari dan Majalah Terbaik – Dunia Tersembunyi
17. Rancangan Muzikal Terbaik – AJL26
18. Pelakon Wanita Terbaik Drama – Ruminah Sidek (Parit Jawa)
19. Pelakon Lelaki Terbaik Drama – Abu Bakar Omar (Gincu Ayah)
20. Pengarah Terbaik Filem – Songlap
21.Pengarah Terbaik Drama – Khabir Bhatia (Di Telapak Kaki Bonda)
22.Anugerah Yasmin Ahmad – Pierre Andre
23. Drama Rantaian Terbaik – Jangan Ambil Padang Kami
24. Anugerah Filem Terbaik – Bunohan
25. Anugerah Drama Terbaik – Di Telapak Kaki Bonda

Advertisement