March 3rd, 2016

Kecomelan Nur Aurora, anak kedua Farid Kamil dan Diana Danielle memang menyebabkan ramai peminat kegeraman. Sebelum ini Abang Nara pernah kongsikan gambar photoshoot Nur Aurora oleh Camora Arts ketika di awal kelahiran. Kini Nur Aurora telah pun berusia hampir 4 bulan. Makin besar makin comel. Rasa nak cubit je.

nur aurora

Dewasa nanti confirm Nur Aurora akan cun melecun macam emaknya. Semoga Nur Aurora membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang solehah kelak. Sama-sama kita doakan. Lagi bebreapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nur aurora

P.S: Jom dapatkan sekarang koleksi TELEKUNG EISHA COLLECTION keluaran terbaru Telekung Story. Material High Quality Cotton – kain yang sangat best dipakai. Bahagian muka yang kemas dan selesa, sesuai untuk semua jenis muka. Renda sulam eksklusif di kain dan atas kepala. Order sekarang dengan menghantar SMS/Whatsapp ke 019-236-1986 , LIKE Facebook Telekung Story atau follow Instagram @TelekungStory. Harga CUMA RM149 sahaja!

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

November 21st, 2014

Semenjak dua menjak ini Abang Nara hanya sering berkongsi gambar-gambar anak selebriti yang kecomelannya membuatkan anda semua geram. Apa kata sebelum ketibaan hujung minggu, kita sama-sama mengkagumi Diana Danielle yang semakin jelita sejak bergelar ibu. Kalau dulu Diana Danielle agak kebudak-budakan wajahnya, namun kini dengan usia yang semakin matang, kejelitaan wajah isteri kepada Farid Kamil ini semakin menyerlah.
diana danielleApa pun, Diana Danielle merupakan salah seorang pelakon kegemaran Abang Nara. Setiap drama/filem lakonannya memang tak pernah mengecewakan. Lakonannya bermutu tinggi, seiring dengan wajahnya. Diana Danielle bukanlah harap muka sahaja cantik tapi berlakon kayu seperti sesetengah pelakon lain.

diana danielle

Semoga Diana Danielle akan terus bahagia di samping suami dan anak tercinta. Bila nak dapat khabar gembira kehadiran anak kedua? Mana tahu kali ini rezeki dapat ‘baby girl’ pulak? Lagi beberapa gambar si jelita ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielle

diana danielle
diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

January 15th, 2014

Yeah~~~ Makin mudahlah peminat-peminat pasangan suami isteri, Farid Kamil dan Diana Danielle menatap wajah comel hasil perkahwinan mereka, Muhammad. Mana tidaknya, Muhammad kini sudah ada akaun Instagramnya sendiri. Memang makin cute dan makin besar anak Farid Kamil dan Diana Danielle ini. Sekali pandang seperti ikut muka emaknya.

gambar anak farid kamil

Comel kan? Geram sangat tengok. Rasa nak cubit-cubit dan cium-cium je. Sementara itu, Diana Danielle kini tampil dengan potongan rambut baru yang menyerlahkan lagi kecantikannya. Secara jujur, sejak bergelar ibu ini, Diana Danielle tampak lebih “hot”. Lebih terserlah aura kecantikannya. Tak gitu?

gambar anak farid kamil

Lagi beberapa gambar Muhammad dan Diana Danielle dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Ikuti Instagram Muhammad dan Instagram Diana Danielle untuk lebih banyak gambar lagi.

P.S: Impian berjalan di atas air jadi kenyataan

gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil

August 7th, 2013

Hari raya sudah semakin tiba. Pasti Diana Danielle sedang gembira kerana pada hari raya kedua dia akan terbang pulang ke Malaysia daripada Sydney. Kepulangan kali ini bukan sahaja untuk menyabut raya tetapi turut sama menyelesaikan pendaftaran anaknya di sini.

diana danielle

Untuk anda yang tidak tahu, Farid Kamil sebelum ini memberitahu yang dia enggan membuat pendaftaran nama anaknya di Australia kerana tidak digalakkan oleh pihak di sana. Ditanya oleh peminatnya di Instagram, Diana Danielle menerangkan dengan lebih teperinci tentang kesusahan di sana.

diana danielle

Bukan semua proses di negara orang sama dengan negara kita. Pasti Diana dan Farid lebih tahu mana yang lebih untuk anak mereka. Semoga Diana selamat tiba ke Malaysia kelak. Selamat hari raya Abang Nara ucapkan. Kalau nak duit raya untuk anak, meh lah datang beraya ke rumah. Hehehe.