August 2nd, 2012

Sila jangan terkejut apabila anda terjumpa logo di bawah ini ketika sedang berjalan-berjalan mencari restoran untuk berbuka puasa. Ini bukan dugaan di bulan puasa sebaliknya satu berita baik kepada anda semua.

celcom first wifi

Inilah Celcom First Wifi yang membolehkan anda mengakses Internet di mana-mana sahaja tanpa perlu membawa USB, modem dan lain-lain. Asalkan ada logo di atas dan anda mendaftar untuk Celcom First Wifi, maka anda boleh online bila-bila masa.

celcom first wifi

Apa yang Abang Nara paling suka dengan Celcom First Wifi ini sebab kebanyakan wifi percuma di luar sana tidak terjamin securitinya. Silap-silap akaun email semua boleh kena hack. Selain daripada keselamatan yang terjamin, coverage Celcom sememangnya luas jadi tak perlu risau kalau nak balik kampung raya nanti.

celcom first wifi

Daftarlah sekarang dengan cara di atas dan nikmati kehebatan Celcom First Wifi yang pertama kali diperkenalkan di Malaysia. Tak pernah ada telco lain yang buat konsep sebegini. Abang Nara respek kepada Celcom yang sentiasa inovatif dan kreatif untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggannya.

celcom first wifi

More info lawati www.celcom.com.my/first/wifi

July 3rd, 2012

Sudahkan anda melihat TVC Celcom First yang menunjukkan bagaimana Teriang, seekor gajah sentiasa mahu naik ke tempat yang lebih tinggi? TVC ini menggambarkan Celcom First adalah satu revolution plan yang sentiasa satu langkah di hadapan dan yang terbaik untuk kita semua. Kalau anda belum tengok, sila tengok TVC tersebut di bawah.

Menarik kan? Kalau anda tahu apa yang ditawarkan oleh Celcom First, tentu anda akan lebih teruja. Silap-silap terus pergi tukar plan hari ini. Seperti taglinenya yang berbunyi “There’s A First For Everything”, Abang Nara paling suka fungsi dedicated customer service untuk pengguna Celcom First yang diberi nama First Advantage.

celcomfirst

Namun bukan itu sahaja yang menarik di dalam Celcom First. Ada 3 bahagian utama yang anda akan dapat kepuasan sepenuhnya iaitu Control, Convenience dan Priority. Sila baca detailsnya di bawah.

celcomfirst

Mesti korang fikir harga plan Celcom First ini mahal sebab fungsi-fungsi yang awesome ini kan? Jangan risau. Anda boleh gunakan Celcom First dengan harga serendah RM40 sahaja. Dan satu lagi fungsi menarik Celcom First ini ialah ianya akan secara automatik upgrade plan anda sekiranya penggunaan tersebut mencecah plan-plan di bawah. Cool kan?

celcomfirst

Mari kita buat perbandingan plan-plan Celcom First dengan plan-plan company lain di luar sana.
celcomfirst
celcomfirst

celcomfirst

Terbukti jelas yang Celcom First memang menawarkan harga paling berpatutan dan lebih baik daripada pesaing-pesaingnya. Tak sia-sia selama ini Abang Nara menggunakan Celcom. Dahlah ada network yang paling luas, internet pun not bad kelajuannya dan paling penting, kat kampung Abang Nara still 3G lagi line dia. Hebat kan?

celcomfirst

Jadi tunggu apa lagi? Bertukarlah kepada Celcom First hari ini juga supaya anda mendapat yang terbaik di dalam penggunaan telefon anda. More info sila lawat laman web Celcom First sekarang jugak.