Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Internet Di Mana-Mana Sahaja Dengan Celcom First Wifi

Sila jangan terkejut apabila anda terjumpa logo di bawah ini ketika sedang berjalan-berjalan mencari restoran untuk berbuka puasa. Ini bukan dugaan di bulan puasa sebaliknya satu berita baik kepada anda semua.

celcom first wifi

Advertisement

Inilah Celcom First Wifi yang membolehkan anda mengakses Internet di mana-mana sahaja tanpa perlu membawa USB, modem dan lain-lain. Asalkan ada logo di atas dan anda mendaftar untuk Celcom First Wifi, maka anda boleh online bila-bila masa.

celcom first wifi

Apa yang Abang Nara paling suka dengan Celcom First Wifi ini sebab kebanyakan wifi percuma di luar sana tidak terjamin securitinya. Silap-silap akaun email semua boleh kena hack. Selain daripada keselamatan yang terjamin, coverage Celcom sememangnya luas jadi tak perlu risau kalau nak balik kampung raya nanti.

celcom first wifi

Advertisement

Daftarlah sekarang dengan cara di atas dan nikmati kehebatan Celcom First Wifi yang pertama kali diperkenalkan di Malaysia. Tak pernah ada telco lain yang buat konsep sebegini. Abang Nara respek kepada Celcom yang sentiasa inovatif dan kreatif untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggannya.

celcom first wifi

More info lawati www.celcom.com.my/first/wifi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Memey Suhaiza

    August 2, 2012 at 4:22 pm

    oh abang norman

  2. uncle

    July 31, 2012 at 5:48 am

    wifi pun bayar?????????? pandai betul diorang berniaga…… ingatkan free je

    • Memey Suhaiza

      August 2, 2012 at 4:23 pm

      biasa la tu… masuk toilet pun kena bayar…..

  3. akalaka

    July 31, 2012 at 12:13 am

    First?? gila slowpoke..pernah dengar streamyx zone & TM Wifi tak? Benda ni dah lama dah keluar before Celcom First Wifi ni..lmfao…

    • Grrr

      August 2, 2012 at 1:45 pm

      Hello, tapi tu untuk dial tetap la.. ni untuk mudah alih punye telco mmg la 1st time…

  4. Prince Noob

    July 30, 2012 at 9:33 pm

    takde gossip artis sikit je komen huahuahuahuah…. klik kat nama aku tu wei

  5. Bro 10 Inci

    July 30, 2012 at 4:28 pm

    Celcom?? Bad choice…

    • FAHRIN AHMAD

      July 30, 2012 at 5:58 pm

      CELCOM?
      line broadband slow pun tak slesai..
      nak buat WIFI pulak dah… tak betul~~

      tapi aku suka prepaid phone Celcom la..MURAH!

    • Ko Kesah

      July 31, 2012 at 6:58 am

      pakai maxis skmm lagi bagus..

    • Sayap

      August 2, 2012 at 9:17 pm

      Katanya “kini anda boleh online di mana-mana sahaja”. Tapi lepas tu ada ayat ni: “asalkan anda jumpa logo ni, anda boleh online!”

      Maknanya kena kat tempat yang logo tu aje la baru boleh online, apa jadahnya?? Marketing scheme yang terang2 menipu

Loading...
To Top