May 10th, 2016

Menarik sungguh kata-kata Nur Fathia selepas kemenangannya di dalam kategori Pelakon Filem Wanita Popular di ABPBH29. Telah pun mengambil keputusan untuk bertudung sepenuhnya baru-baru ini, Fathia menganggap kemenangannya adalah rezeki kurniaan Allah. Betul lah kata orang, apabila kita mengikut syariat yang ditetapkan olehNya, pelbagai rezeki dalam bentuk lain akan muncul.

fathia

Kata Nur Fathia:-

Alhamdulillah, saya sangat bersyukur atas rezeki yang diberikan. Sejujurnya, saya langsung tidak menjangkakan kemenangan ini. Saya mengakui yang saya mempunyai lebih banyak produk di kaca televisyen berbanding filem.

Jika menang pun, saya rasa mungkin dalam kategori Pelakon TV Wanita Popular, tetapi mungkin ini sudah rezeki saya. Saya menghadirkan diri di malam kemuncak ABPBH 29 ini pun kerana mahu menunjukkan sokongan terhadap acara ini dan tidak sangka pula saya yang bertuah malam ini.

Saya rasa bukan kerana hijab. Anugerah yang diterima adalah rezeki kurniaan Allah. Bagi saya, when you chase Allah, the world will chase you. Berada dalam bidang lakonan, saya tidak pernah mengharapkan apa-apa anugerah dan ikhlas dalam menjayakan setiap watak yang saya jayakan

fathia

Terbaik bukan kata-kata Fathia? Bukan senang untuk mengambil keputusan bertudung lebih-lebih jika terlibat dalam industri lakonan. Abang Nara memang respek dengan Fathia dan artis-artis muda lain yang mengambil keputusan sebegini. Sesungguhnya bertudung tidak akan menutup rezeki anda. Mungkin tawaran berlakon akan berkurangan, namun pintu rezeki di dalam bidang lain akan muncul. Tak gitu? Apa kata anda? Sumber Astro Gempak.

May 9th, 2016

Secara jujur bila dah tua-tua macam Abang Nara ini, memang kurang excited sikit menonton mana-mana majlis anugerah. Namun setiap tahun Abang Nara memang tidak pernah terlepas Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Wajib tengok. Bagi Abang Nara, ABPBH masih relevan dalam menunjukkan selebriti mana yang mempunyai ramai peminat. Apa pun, kemeriahan ABPBH semalam memang cukup terasa lebih-lebih lagi ketika persembahan Dayang Nurfaizah dan Hazami. Meremang bulu roma.

abpbh29

Apa pendapat anda tentang ABPBH29 semalam? Adakah ia menepati standard hiburan anda? Atau ada banyak yang harus diperbaiki oleh pihak penganjur? Adakah anda merasakan ABPBH sudah tidak relevan? Kongsikan pendapat anda di ruangan komen. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

abpbh29

abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29

May 9th, 2016

Kemeriahan malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke 29 cukup dirasai semalam. Dengan tema #Respek, hampir kesemua para selebriti yang hadir turut sama menghormati para penonton dengan tidak berpakaian yang terlalu seksi. Semua cantik-cantik belaka. Tak ada yang over over sehingga menimbulkan kontroversi. Boleh dikatakan kesemuanya sedap mata memandang.

abpbh29 red carpet

Cerita banyak tak guna. Jom kita layan gambar-gambar di red carpet ABPBH29. Siapakah yang memakai baju paling awesome pada pendapat anda? Siapa pula yang paling fail? Kongsikan di ruangan komen. Lebih banyak gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada ABPBH atas perkongsian gambar-gambar ini.

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

abpbh29 red carpet

May 9th, 2016

Jutaan tahniah diucapkan kepada Neelofa atas kejayaannya merangkul Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH29 yang telah berlangsung sebentar tadi. Neelofa turut sama memenangi kategori Pengacara TV Popular. Kejayaan Neelofa ini sudah tentu amat bermakna. Namun tidak dinafikan sedikit sebanyak ia agak mengejutkan kerana pada tahun ini tidak ada banyak drama atau filem yang menampilkan Neelofa.

neelofa

Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada Neelofa atas kejayaan ini. Antara nama besar yang telah ‘ditewaskan’ oleh Neelofa ialah Sharnaaz Ahmad, Emma Maembong dan Aizat Amdan. Semoga kejayaan ini akan memacu lebih banyak kejayaan buat Neelofa.

neelofa

Apa pendapat anda dengan keputusan ABPBH29 kali ini? Adakah anda berpuas hati? Kongsikan di ruangan komen.