April 9th, 2018

Seperti yang anda tahu, Neelofa telah menang besar di Anugerah Meletop Era 2018 semalam meskipun beliau akui ada sedikit rasa tercabar dengan Fazura sebagai pesaing terdekatnya.

Disebalik kemenangan Neelofa, sebenarnya ada netizen yang merasa tidak berpuas hati. Rata-rata netizen meluahkan rasa kecewa dan mempertikaikan adakah ia anugerah untuk menjaga hati Neelofa?

Berikut antara komen netizen :-

AME 2018 berdasarkan undian peminat dan pastinya pilihan pemenang terletak di tangan mereka. Sudah tertulis rezeki Neelofa untuk menang besar tahun ini. Kalau hendak artis kegemaran anda menang, jangan lupa untuk undi tahun depan.


156 responses to “Syok Sendiri, Anugerah Jaga Hati Neelofa – Netizen Pertikai Kemenangan Neelofa Di AME 2018?”

  1. Nona says:

    Aku x kisah la Sapa menang.. tgk kejap pastubtukar channel lain.. bosan.. cuma aku nak Tanya, hebat sangat ka rancangan MELETOP Ni sampai boleh buat award? Adoi.. isu ntah apa2.. program Ni x pun boleh effect industri seni negara. X membantu dlm pembangunan industri seni.. so apa perlunya award tu semua? Memang confirm award syok sendiri.. dua2 pengacara pun menggeletis..

  2. Anonymous says:

    Semalam masa kat Melotop…Nabil kata ayat2 dia kutuk Lopak tu Lopak yg bagi kat dia. So masa Nabil kutuk Lopak pasal tak serik ke dgn cinta lokasi yg dulu tu…Lopak lah yg bagi workdings tu kat Nabil…nampak sangat Lopak tak move on lg…kesiannnn…

  3. Ceksu kotabaru says:

    Yang lawak..nak juga lopa pakak dress macam fazura kawin…nak minta peminat compare la tu…sapa lagi nampak macam pri cess..sebab masa fazura kawin semua press cakap macam princess.Tak kena tempat langsung dress macam tu.Lepas menang saja nak petik nama fazura..nak cakap la tu..dia lebih hebat dari fazura konon…puiiii.lagi satu isu makcik bawang tu aku puji…sbb mak2 sedara lopa pon kuat membawang!memang hebat la family diorng…hebat membawang!!

  4. Anonymous says:

    tak kisah la apa pun. yang penting aku dah tahu fattah dah berjangkit penyakit tak profesional dengan fazura. Dua2 memang tak profesional! hahaha.

Loading...