November 26th, 2012

Masih ingat dengan Syella Kamaruddin? Syella pada penghujung tahun lepas telah menimbulkan kontroversi apabila dikatakan melangsungkan perkahwinan dengan seorang kenamaan yang dirahsiakan namanya dan bersanding seorang diri dalam majlis perkahwinannya yang mewah.

Syella pernah menekankan yang dia tidak lagi terlibat dalam industri hiburan dan mahu memiliki anak sesegera yang mungkin dengan suaminya. Beberapa hari ini nama Syella popular kembali di persada Internet apabila seorang pengunjung Forum Cari mengongsikan gambar Syella yang sedang mengandung.
Apa yang mengagumkan ialah Syella kelihatan berseri-seri dan kulit wajahnya semakin mulus dan gebu sehingga ramai yang bertanya apakah produk kecantikan yang digunakan oleh Syella. Syella yang mengusahakan butik sendiri iaitu D’Syella Place ini dikatakan menggunakan produk kecantikan yang bernama Wisderm. Sekiranya anda berminat mendapatkannya bolehlah melawat butik Syella yang terletak di tingkat bawah Ampang Park Shopping Centre.

Akhirnya tercapai juga hajat Syella untuk mengandung. Semoga kandungannya sihat dan selamat saja hendaknya, mari kita sama-sama doakan.


48 responses to “Syella Kamaruddin Kini Hamil, Makin Jelita”

 1. emmm besar nye bulatan buah die…
  sedap di makan…

 2. taikozzz says:

  WOWWW!! PREGNANT BOOBS!! I LIKE!!

 3. Anonymous says:

  gila ka apa perempuan ni.. dah mengandung pun tak habis2 nak menyeksi.

 4. Anonymous says:

  dulu dia niaga nasi lemak tolong mak dia… skrg ni dia dah hidup senang dan tak lupa family dia…. bagus la….

Loading...