Syazwan Zulkifly Bakal Bertunang Dengan Pramugari 31 Ogos Ini

Hiburan

Syazwan Zulkifly Bakal Bertunang Dengan Pramugari 31 Ogos Ini

Sepuluh tahun berkenalan dan hampir empat tahun menjalin hubungan cinta, pelakon Syazwan Zulkifly bakal mengikat tali pertunangan dengan seorang pramugari, Syawariah Zulkifli pada 31 Ogos ini di Taiping, Perak.

syazwan zulkifly bertunang

Advertisement

Syazwan berkata sudah tiba masanya untuk dia melangkah ke fasa yang lebih serius dalam hubungan percintaan memandangkan usianya sudah menginjak 32 tahun.

Sebelum ini pun saya serius tapi kalau dah tiada jodoh nak buat macam mana? Saya kenal dia sudah lama, mak ayah dia pun saya sudah kenal dan umur saya pula semakin tua, saya rasa sudah tiada apa yang nak ditunggu lagi.

syazwan zulkifly bertunang

Saya sudah lama mengenalinya, hampir 10 tahun dan asalnya kami hanya berkawan. Dia seorang yang sangat memahami saya. Soal kerja atau gosip tentang saya semua dia tahu. Kalau saya balik pukul 2 atau 3 pagi pun, tak perlu nak jelaskan.

Bagaimanapun Syazwan tidak menetapkan berapa lama tempoh pertunangan itu. Kami doakan agar segala perancangan pertunangan pasangan ini akan dipermudahkan.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. Anonymous

    August 9, 2019 at 8:38 am

    Pramugari ini ibarat waitress la…cuma…cuma special sbb kat awan….tu je….xde ape nak dibanggakan la….

    • [email protected]

      August 9, 2019 at 10:28 am

      Tapi elaun masyukk..tanggungjawab pon besar jika berlaku kecemasan.

    • CCD

      August 9, 2019 at 11:19 am

      mulut angg longkang nyaaaaa…cuba jadi steward/stewardess dlu..dieorang kene recurrent utk renew license and airport pass dieorang.. kene sit for exam utk sentiasa refresh balik apa yg dieorang blaja.. kalau tak lulus tak boleh fly.. sentiasa kene sit exam utk recurrent..ni semua untuk kesenangan n keselamatan tolong korang yg mulut2 longkang ingat depa ni stakat waitress di awan… aku pernah kerja with cabin cabin dept..aku tau how struggle they are.. public cannot simply judge them as “waitress je”..and tunang dia ni pun aku kenal.. shes a nice girl.. tak tau apa2 jangan duk tuduh yaaa…

    • lol

      August 9, 2019 at 9:59 pm

      lol…pramugari memang macam waitress pun..

  2. Anonymous

    August 8, 2019 at 6:21 pm

    Bgitahu jelh bertunang… tak perlu inform apa designation dia. Bangga sgtkh dgn jawatan bkl bini. Knpa ada sesetgh org mlu nk ckp..bkl bini aku..tukang msk warung…contoh..atau tukang urut atau bwa grab..

  3. Akak sado

    August 8, 2019 at 4:28 pm

    Syazwan zulkifly & syawariah zulkifly…fuhhhh terbaikkk nama..harap ada jodoh dan kekal berpanjangan.. Kurang2 kan sikap baran tu

  4. kot kecik

    August 8, 2019 at 4:26 pm

    And what so special about this story? Berita yang teramatlah tak penting dan tidak membawa apa-apa faedah kepada manusia

    • unknown

      August 8, 2019 at 4:40 pm

      so ko masuk sini ko nak baca apa sebenarnya?

    • Anonymous

      August 9, 2019 at 8:22 am

      dia nak cari harga saham kot. tersesat masuk sini memang semua tak berfaedah lah cerita dia. hahaha

  5. bhahahaah

    August 8, 2019 at 4:19 pm

    hmm ontah la labu. background ko ske pukul pmpuan. kasar. baran. so pasni blek 4 5 pagi sbb curang sng r xyh gtau.hahaha

Loading...