Written by Bella | February 16th, 2016

Pelakon Syarul Ridzwan pagi tadi terlibat dalam satu kemalangan jalan raya sehingga bahagian hadapan kereta jenis Honda City berwarna putih miliknya itu remuk teruk.

Walaubagaimanapun, syukur kepada Allah SWT kerana Syarul tidak mengalami sebarang kecederaan.

Berita tersebut dikongsikan sendiri oleh Syarul menerusi akaun Instagramnya.

Assalamualaikum , Dugaan di pagi hari, saya kemalangan pada pagi ni, tapi jangan risau saya okay dan selamat. Cuma kereta teruk sikit bahagian depan. Doakan yang baik baik buat saya.

Erm, malang itu tidak berbau. Ketika berada di jalan raya kita perlu berhati-hati selalu dan kalau boleh mematuhi setiap kadar had laju yang ditetapkan.  Syukur Syarul tidak apa-apa.

Sumber Berita: Instagram Syarul Ridzwan

18 responses to Syarul Ridzwan Terlibat Dalam Kemalangan Jalan Raya Pagi Tadi

  1. jantan bapuk says:

    padan muka hang

    0

    0
  2. Anonymous says:

    mmm… tak payahnak berlakonlah.. .. tak minat ..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    innalillahiwainnailaihirajiun… berhentilah berlakon.hrap [email protected]

    0

    0
  4. jantanbapok says:

    itu la nokk..blakon mcm pondan..gay j..meh mak sontot..haha

    0

    0
  5. Anonymous says:

    eksiden pun nak menunjuk…haha

    0

    0
    • Anonymous says:

      btl tu…

      0

      0
    • lorat nau mamat ni says:

      yang aku heran dh eksiden siap angkat kaki kat kete…bajet bangga la kete remuk cmtu..siap tulis caption tak cedera…haha..mcm suka2 je die nk eksiden…slalu org lain yg buat caption nmpk seseorg eksiden…ni die pulak lebih2,,,attention seeker betol mamat ni…poyooo

      0

      0
  6. Didi says:

    Lain kali ucaplah Alhamdulillah dahulu.. tanda bersyukur diberi nyawa yg panjang ketika berlaku kecelakaan…

    0

    0
  7. markonah says:

    tgk la mcm mana dia drive.. sikit punya laju kot.. ada video dia nk kejaq keta vw tsi, aku yg tgk vdeo pun kecut perut tgk sipi ja keta tu tukar lane.. yg dlm keta tu mcm mana pulakkk,.

    0

    0
  8. Orinocoachos says:

    Kenapa tak suka syarul ridzwan? Ok je die. Kucing die trex comel haha

    0

    0
  9. kutu says:

    eksiden kali ke2 dgn kereta yang sama..
    bawa2 beringat lah..

    0

    0
  10. Anne says:

    Alhamdulillah.nasib xde apa yg mnimpa syarul..anyway yg mndoakan tak baik tu,jahat nye..abaikan je syarul.love you SR

    0

    0
  11. najibtheclown says:

    kalo drive tu..ikut kemampuan diri bukan kemampuan kereta…

    0

    0
  12. dejavu says:

    bukan aritu eksiden jgk ke? baru jer ujung tahun lepas kan eksiden…

    0

    0
    • Anonymous says:

      abih tu kenapa? dah nak jadi .. ko ingat dia suka2 ke nak eksiden? org eksiden berapa kali pun jadi isu kat ko ke? adoiiii

      0

      0
  13. Wana says:

    Perlu ke sebutan alhamdulillah di sebut depan umum . Takde pun mcm tu kan . Dalam hati dahla . U dont know macam mana dia yg sebenar . Im adore himm

    0

    0
  14. JANTANBAPOK says:

    HOI BETINE SUNDAL YG UPKAN JANTAN NI..KO INGT KO UPKAN DIA..DIA PNDNG KORG KE..HAHAHA..DASAR POMPUAN SUNDAL KORG SEMUA..TGK AKU NOKK…X PILIH BULU

    0

    0