Written by serenity | January 2nd, 2013

Dalam satu kenyataan media yang dikeluarkan oleh pihak Excellent Pictures hari ini, filem terbaru hasil kerjasama syarikat tersebut dengan syarikat filem milik Datuk Yusof Haslam, ‘Gangster Celop’, sebuah filem aksi komedi akan menemui penonton mulai 21 Februari 2013 di hampir 70 pawagam seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Filem ini diarahkan oleh Ahmad Idham, akan menampilkan Syamsul Yusof, Kamal Adli dan penulis blog popular dan cun yang kini menceburi dunia lakonan, Hanis Zalikha.

Saksikan treler filem ini di sini:

98 responses to Syamsul Yusof, Kamal Adli Dan Hanis Zalikha Dalam ‘Gangster Celop’

  1. kuasimodo says:

    filem A.I ??hurmmmm xpe lah tunggu astro 1st then esok beli kt pasar mlm..dah tau kompem jln citer so-so jer lau A.I punye filem. hurmm mcm mane lah si syamsul blh tegerak nk blakon dgn A.i?

  2. sha says:

    Tak best pon…

  3. si gadis yang manis says:

    tak suka tengok hanis zulaikha ni….muka dia tak sejuk hati terasa…

  4. manis nya hanis zulaikha..

  5. Yuki says:

    Boring..rempit,gangters,bohsia,lawak bodoh…aku dh lme giler xtgok filem melayu..last pun hantu kak limah nasib best..

  6. Anonymous says:

    reen rahim ni dlu macam jantan. rambut kerinting. kulit itang tp sekarang da comey la plak

  7. Amin says:

    Syamsul Yusuf ni takde idea lain ke? Gangster je keje….

  8. Ratu minah jambu merah / biru says:

    skali2 shamsul buat la film cerite CABUTIBULUKU pasti GEREK mesti nangis punye…..

  9. Wak Suparjo says:

    Hanis Zalikha terbaik!!! Cantik dan berbakat. Pandai pulak tu… gadis idaman jejaka !

  10. lantakpilah says:

    tah apa2 komen. dah masuk 1434, tp komen nak yg buruk & busuk jugak yg kuar.

  11. chinta says:

    pnh tgk hanis dpn mata mse die dtg kb..srius org cni x knal pom die n die lak cm lbih2 nk phtian..hehehe..awk mmg cntik hanis tp kalu awk kurg sksi skit lg mnis.. bole jd calon istri..hihihi

  12. lady hot says:

    muka hanis zalika mcm intan ladyana

  13. Anonymous says:

    Suke hanis as a blogger .host oklg la.jd pelakon dh x best la. Jd artis ni jauh hanyutnye..tp mak dia yg push. Jd model pun mk dia yg push gk menjadilah gamaknye..

  14. kassim selamat says:

    berlakon mcm kayu, pipi tersumbat bola golf terjojol dua ketui. dagu dia panjang semacam all fake minah filler! botox..