Syamsul Yusof Didakwa Bakal Berkahwin Dengan ‘Orang Ke-3’, Yusof Haslam Harap Ia Hanya Khabar Angin

Hiburan

Syamsul Yusof Didakwa Bakal Berkahwin Dengan ‘Orang Ke-3’, Yusof Haslam Harap Ia Hanya Khabar Angin

Khabar angin mengenai pengarah terkenal Syamsul Yusof bakal berkahwin lagi satu dalam masa terdekat dengan seorang wanita yang sudah dikenali sejak empat tahun lalu menjadi topik hangat dan mendapat perhatian ramai.

Bagaimanapun desas-desus mengenai perkara berikut masih belum di dapatkan kepastian yang sebenar daripada tuan empunya badan ataupun keluarga terdekat.

Advertisement

Bagi mendapatkan maklumat lanjut, pihak mStar telah menemubual bapa Syamsul iaitu Datuk Yusof Haslam yang juga merupakan pengarah hebat di Malaysia. Menjawab persoalan mengenai khabar angin, jelas beliau berasa terkejut dan enggan perkara itu menjadi kenyataan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syamsul Yusof (@syamsulyusoffilm)

Sebelum ini, terdapat satu blog hiburan membuat satu dakwaan berkata Syamsul bakal berkahwin dengan kekasihnya yang merupakan anak kepada pelakon veteran iaitu Kazar.

Walaupun tidak meletak nama wanita yang bakal dikahwini, ramai sudah mengesyaki bahawa gerangan wanita itu adalah Ira Kazar.

Dalam pada masa yang sama, bapa kepada pengarah itu juga tidak mahu berkata lebih banyak kerana kasihan kepada menantunya, Puteri Sarah serta perasaan mereka sekeluarga.

Sekadar info, konflik rumah tangga di antara dua pelakon itu mula terjejas apabila Sarah mendedahkan ada orang ketiga yang mengganggu hubungan mereka dan ia merujuk kepada Ira Kazar.

puteri sarah
6 bulan lalu

“Kita Dah Meluat Nak Layan”- ‘Orang Ketiga’ Anggap Puteri Sarah Hanya Nak Perhatian, Kata Nak Saman Tapi Tak Buat Pun?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : mStar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    June 16, 2022 at 1:29 pm

    puteri sarah slow. itu lah kesimpulannya. once derang kawen, puteri sarah dh x boleh guna akta org ketiga pemenda tu. sbb dh sah menikah.

  2. Cari kumbang lain/ single is better

    June 16, 2022 at 1:10 pm

    Dah boleh tuntut harta sepencarian n blah. Byk lagi laki lain yg boleh buat kau bahagia/ hidup single is better buat ape nk duk ngan laki yg menyakitkan hati. Jgn lupa cekau duit jaga anak sekali.. sang laki jgn buat2 xmampu plk mcm laki2 malay selalunya. Nk kawin ttbe mampu tp bila nak bg duit anak jadi xmampu then mak dia nak kena kerja n tanggung byk lompong2 xckup.. maleis2 xhabis drama lawak

  3. julajulibintang3

    June 16, 2022 at 12:15 pm

    memula aku menci ira…tp tepuk sebelah tgn takkan berbunyi..tambah lg shamsul boleh kawen lbh dr 1…die mampu & bidang kerja die perlu berjumpa dgn pelakon2 wanita cantik..takkan telan air liur jer….

    so, puteri sarah izinkan jerlah somi awk kawen..die mampu..takkan nk biarkan somi awk buat maksiat kt blakang…klu tak setuju hidup bermadu, mntk jerla cerai…ape nak pening2.ko cantik lg, ade bisnes sendiri, model,boleh berlakon..

    cuma tak sangka la.ingtkn si shamsul tu dh berserjubah berserban bagai…ingtkn taste die tinggi dr puteri sarah…tp taste kelaut dalam..lower sgt taste die dgn si ira tu….ini hakikat dan org akan mengata…kikiki

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...