Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Syafiq Kyle Terima Jika Ditakdirkan Jodoh Dengan Pelacur

Fenomena drama Nur tidak dinafikan membuatkan nama pelakon Syafiq Kyle lebih popular. Sinonim dengan watak sebagai Ustaz Adam, beliau tidak menolak sekiranya sudah ditakdirkan jodohnya dengan seorang pelacur.

Menurut Syafiq, itu adalah ketentuan Allah SWT, baginya golongan itu tetap sama seperti mana-mana manusia yang turut menginginkan kasih sayang.

Advertisement

Saya terima walaupun jodoh saya suatu hari nanti dengan seorang pelacur. Kalau dah jodoh (dengan pelacur), saya kenalah terima. Persepsi saya terhadap pelacur, mereka tetap manusia biasa yang inginkan kehidupan berkasih sayang.

Siapa saya untuk labelkan mereka atau mengadili mereka kerana kita semua hanya manusia biasa.

Seperti didalam drama Nur, perkara ini memang agak sensitif dikalangan masyarakat atau lebih tepat lagi, persepsi tentang golongan lorong ini. Namun, kita juga tidak berhak untuk mengadili mereka kerana tidak mengetahui apa yang menyebabkan mereka jadi begitu. Apa pula pendapat anda?

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Kah

    April 4, 2019 at 1:25 pm

    Terima tapi muka kena macam amyra rosli or seangkatan dengannya huahuahua

  2. Anonymous

    April 4, 2019 at 12:44 pm

    Kenapa you guys negative sangat eak? i mean, if aku dapat suami yang dulunya gay pun, aku terima je seadanya. no need to mention his past lah, korang pun sama je. cumanya korang x femes, xde orang kenal korang.

  3. Melody

    April 4, 2019 at 11:19 am

    Cakap memang sedang tapi cuba jadi kat diri sendiri dahulu baru cakap. Cakap dari mulut saja tak memandai tau. Fikir dulu sebelum keluarkan statement ni dengan ikhlas.

    • Melody

      April 4, 2019 at 11:23 am

      Cakap memang SENANG tapi cuba jadi kat diri sendiri dahulu baru cakap. Cakap dari mulut saja tak memandai tau. Fikir dulu sebelum keluarkan statement ni dengan ikhlas.

  4. zaza

    April 4, 2019 at 10:33 am

    Sembang
    Nnti mak bapak ko lah org yg pertama yg masok campor nk menantu yg baik2.mklumlah..anak nya artis.
    Tgok apa jadi pd shila amzah dgn zahirah.

    • wekkkkkkk

      April 4, 2019 at 11:22 am

      ini nama nya …”sembang”

  5. saodah

    April 4, 2019 at 10:33 am

    Mira yang ko buat video dulu tu kira pelacur ke atau ko yang buat video tu pelacur? tanya je…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top