Written by Bella | June 20th, 2019

Ramai hati wanita diluar sana yang kecewa apabila pelakon kacak Syafiq Kyle mengakui sedang hangat bercinta dengan aktres, Mimi Lana. Siapa sangka, mereka sudah empat tahun menjalin hubungan.

Mula lah ada pihak yang mempersoalkan mengapa Syafiq ingin berahsia tentang kisah cintanya sedangkan ia perkara baik. Jelas Syafiq, dia tidak pernah pun menyembunyikan hubungan cintanya itu.

Saya tak sorok kisah cinta saya. Sembunyikan pun tidak. Cuma, saya tak pernah kongsikan kisah peribadi kerana tiada apa yang perlu dihebahkan. Sebenarnya, ramai yang tahu saya menjalin hubungan dengan Mimi. Tahun ini usia hubungan kami memasuki tahun yang keempat.

Cuma, jika ada yang mahu menggandingkan kami dalam satu sesi fotografi, kami agak keberatan kerana tak banyak perkara yang boleh dikongsikan.  Melainkan jika kami digandingkan dalam satu naskah, barulah ada perkara yang boleh diperkatakan nanti.

Tidak dinafikan populariti Syafiq sedang melonjak naik dan sering membintangi beberapa drama hits, kata orang, bila dah ada kekasih ini saham akan jatuh, bagaimanapun Syafiq tidak berpendapat sedemikian.

Apa-apa pun, kita doakan kebahagiaan Syafiq dan Mimi. Semoga ada jodoh sehingga ke jenjang pelamin. Sama cantik, sama padan.

Sumber Berita : Astro Gempak

12 responses to Syafiq Kyle Nafi Sembunyi Hubungan Cinta Bersama Mimi Lana

  1. lola says:

    klu dh masuk tahun ke-4 knp b4 ne ada gosip dia dgn uqasha tu

    8

    0
    • Ustaz Texas Chicken says:

      yang tak paham ni, kenapa kena cite…

      Dunia:
      Bandar:
      Kampung:
      Netizen:
      Artis: Saya tak sorok kisah cinta saya. Sembunyikan pun tidak. Cuma, saya tak pernah kongsikan kisah peribadi kerana tiada apa yang perlu dihebahkan. Sebenarnya, ramai yang tahu saya menjalin hubungan dengan Mimi. Tahun ini usia hubungan kami memasuki tahun yang keempat.

      5

      0
  2. faraj says:

    bagus lah ..lepas kawin jgn lah ikut Perangai Ahli2 PAS….nk tambah bini tapi Pemalas..

    0

    8
  3. kiah desperate says:

    Mira yg dulu jgn lupakan ye walau pon dh couple ngan awek lain
    skrg…..

    5

    1
  4. fieza abdullah says:

    mimi lana ni yg pernah kena tangkap kes dadah ek?

    10

    0
  5. Anonymous says:

    Mana nak letak si Mira tu… Huhuhuhu…

    2

    0
  6. kelantit says:

    hensem nya syafiq

    3

    0
  7. LaVose says:

    “Tak pernah kongsi hal peribadi.” Wow yakinnya kamu..jgn ingt kmi lupa ksh capik dgn uqasha dlu..capik yg briya jaja ksh cinta dgn uqasha masa mula nma br naik dulu.. Smpai uqasha nafi sungguh2.. Kes tumbuk uqasha dulu pn ade… Nsib uqasha ckp itu x bnar

    3

    0
  8. luls says:

    entah2 sebab nak promosi cerita tv3 yg tak seberapa ada tu je. dorang pun tak follow each other.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Aku peluk la shapiq ni berlakon tanah kubur tapi in real life berpeluk2 dgn pompuan. X ambik pengajaran ke dari kisah benar tanah kubur tu, sia2 aje berlakon watak mcm bagus. Silap hari bulan kisah mati ko jadi episode tanah kubur.

    2

    0

Leave a Reply to kelantit - Cancel

Optional