Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Syafiq Kyle Nafi Sembunyi Hubungan Cinta Bersama Mimi Lana

Ramai hati wanita diluar sana yang kecewa apabila pelakon kacak Syafiq Kyle mengakui sedang hangat bercinta dengan aktres, Mimi Lana. Siapa sangka, mereka sudah empat tahun menjalin hubungan.

Advertisement

Mula lah ada pihak yang mempersoalkan mengapa Syafiq ingin berahsia tentang kisah cintanya sedangkan ia perkara baik. Jelas Syafiq, dia tidak pernah pun menyembunyikan hubungan cintanya itu.

Saya tak sorok kisah cinta saya. Sembunyikan pun tidak. Cuma, saya tak pernah kongsikan kisah peribadi kerana tiada apa yang perlu dihebahkan. Sebenarnya, ramai yang tahu saya menjalin hubungan dengan Mimi. Tahun ini usia hubungan kami memasuki tahun yang keempat.

Cuma, jika ada yang mahu menggandingkan kami dalam satu sesi fotografi, kami agak keberatan kerana tak banyak perkara yang boleh dikongsikan.  Melainkan jika kami digandingkan dalam satu naskah, barulah ada perkara yang boleh diperkatakan nanti.

Tidak dinafikan populariti Syafiq sedang melonjak naik dan sering membintangi beberapa drama hits, kata orang, bila dah ada kekasih ini saham akan jatuh, bagaimanapun Syafiq tidak berpendapat sedemikian.

Apa-apa pun, kita doakan kebahagiaan Syafiq dan Mimi. Semoga ada jodoh sehingga ke jenjang pelamin. Sama cantik, sama padan.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. Anonymous

    June 20, 2019 at 9:18 pm

    Aku peluk la shapiq ni berlakon tanah kubur tapi in real life berpeluk2 dgn pompuan. X ambik pengajaran ke dari kisah benar tanah kubur tu, sia2 aje berlakon watak mcm bagus. Silap hari bulan kisah mati ko jadi episode tanah kubur.

  2. luls

    June 20, 2019 at 3:47 pm

    entah2 sebab nak promosi cerita tv3 yg tak seberapa ada tu je. dorang pun tak follow each other.

  3. LaVose

    June 20, 2019 at 1:57 pm

    “Tak pernah kongsi hal peribadi.” Wow yakinnya kamu..jgn ingt kmi lupa ksh capik dgn uqasha dlu..capik yg briya jaja ksh cinta dgn uqasha masa mula nma br naik dulu.. Smpai uqasha nafi sungguh2.. Kes tumbuk uqasha dulu pn ade… Nsib uqasha ckp itu x bnar

  4. kelantit

    June 20, 2019 at 1:42 pm

    hensem nya syafiq

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top