Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Syafiq Kyle Nafi Kecewa Fattah Amin Menang Pelakon TV Lelaki Popular

Walaupun ABPBH 31 sudah melabuhkan tirainya, keputusan mengenai siapa pemenang pada malam tersebut masih menjadi bualan.

Advertisement

Agak menyerlah daripada tahun 2017 sehingga kini dengan membintangi pelbagai drama yang hits seperti Tak Ada Cinta Sepertimu dan Nur, nama pelakon Syafiq Kyle yang dijangka bakal mengungguli kategori Pelakon TV Lelaki Popular.

Bagaimanapun, kemenangan itu berpihak kepada Fattah Amin. Namun, Syafiq menafikan dirinya kecewa tewas pada Fattah seperti yang didakwa. Semuanya bergantung kepada rezeki masing-masing.

Saya tidak berasa kecewa kerana tewas pada Fattah kerana dia juga layak untuk dalam menang kategori terbabit. Saya percaya semuanya bergantung pada soal rezeki dan peminat Fattah juga bekerja keras untuk memastikan kemenangannya pada malam itu. Fattah masih relevan dalam industri seni dan dia memiliki sikap yang baik dan ramai orang suka.

Saya sedar ramai peminat kecewa dengan kekalahan itu tetapi mereka boleh bekerja keras lagi untuk mengundi pada tahun depan. Saya sentiasa menghargai undian dan sokongan peminat sejak dulu sampai sekarang.

Syafiq berkata beliau tidak pernah ingin mengejar populariti tetapi mahu berusaha yang terbaik untuk memberikan lakonan yang berkualiti agar dapat memberikan kesan mendalam dalam hati penonton.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 Comments

  1. Nina

    October 9, 2018 at 2:40 pm

    Jujur bg aku,capik ni biasa2 je…x de wow factor n aura…wajah mcm org kebanyakan je…apa yg digilai sgt pon x tau la haku

    • Anonymous

      October 10, 2018 at 10:34 am

      bakat x kire rupa…ape gne ade rupe klu bakat kelaut..hrpkan peminat je undi…peminat pn satu hal…sanjung artis cam tuhan…bl artis tu buat hal skit je ko punya meroyan cam kne tggl laki…ape2 pun berpada dlm minat artis…artis pun manusia bese…kkdg ade jgk buat silap…xpyh nk sanjung2 sgt…ade aura laa factor laa hensem laa….geli pulak dgr…perempuan2 jns gersang ni mmg pantang tgk laki ensem skit…hahahhahaha….berair je pepek ko tu je kak kann…ntah2 ko pun xde aura beriye ckp org xde aura….

    • Anonymous

      October 10, 2018 at 11:11 am

      Aku xde aura pon xpe..aku bkn pelakon x de sape nk tgk ponnnn…hahhahaa,capik mmg berbakat tp x disertai dgn rupa,dia cute aje…so x pyh la beriya sgt gilakan artis..

  2. Anonymous

    October 9, 2018 at 2:33 pm

    Jujur aku ckp…antara kayu dgn capik ni aku lbh ske lakonan capik…tp nk buek camno….pelakon y sendu dan hrpkan video pra jimak dgn bini pulak blh mng…..drama dia pn dh lame abis…tp peminat x blh move on…aku yakin capik blh mng klu juri y nilai….jgn marah yeee peminat gelap patah…

    • Anonymous

      October 10, 2018 at 10:46 am

      kenapalah bahasakan org kayu..klu org ckp pada keluarga awak mcmtu elok ke? mengejek ngejek..mcm diritu smepurna sgt..sempurnakah anda?

  3. Anonymous

    October 9, 2018 at 1:47 pm

    syafiq ok jer… dia pelakon lelaki paling laku skrg… drama dia mesti meletop
    tp Nara yg meroyan tgk tajuk wakakakaka

  4. Anonymous

    October 9, 2018 at 12:36 pm

    Its okay Syafiq..muda lagi terus mencuba okay..kualiti kerja you mmg jauh lebih baik dari FA drama2 you mcm nur, tak ada cinta sepertimu mmg tip top…tapi FA tu pemenang ABP last year..so fans dia masih ramai lagi gabung plak ngan fans bini dia. InshaAllah next akan dapat kat you..All the best.

  5. nok gebuzzz

    October 9, 2018 at 12:04 pm

    sabar la syafiq…mungkin rezeki awak dianugerah juri nnty…undian ni ssh nak pertikai sbb peminat,fans yg undi.atau pon diri sendiri pon boleh undi…lagipon anugerah undian peminat bukan lah mcm anugerah dari juri….anugerah juri lebih bangga kalau dpt..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama