Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Sweet Sangat”, Intan Najuwa Kongsi Video Bersama Tunang Dalam Lamborghini

intan najuwa

Pergh!!! Memang sweet sangat-sangat video yang dikongsikan oleh Intan Najuwa bersama dengan tunangnya. Dengan latarbelakang lagu yang penuh melankolik, pasangan sama cantik sama padan ini sedang menikmati kebahagiaan yang dikecapi sambil menaiki sebuah kereta Lamborghini. Memang boleh cemburu melihatnya!!!

Dengan caption “My other half, my soulmate & my bestfriend“, rata-rata pengikut Instagram Intan Najuwa melahirkan rasa kagum, wow dan sweet melihat video yang telah dikongsikan ini. Banyak komen yang menyatakan mereka berdua mempunyai wajah yang serupa.

Advertisement
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweetnya tengok Intan Najwa

A post shared by BeautifulNara.com (@beautifulnaradotcom) on

Kata orang, kalau wajah dah lebih kurang sama, itu bermakna jodoh memang kekal lama. Namun sudah tentu kereta Lamborghini yang dinaiki oleh pasangan ini menjadi topik perbualan hangat di ruangan komen.

Untunglah Intan Najuwa mendapat seorang lelaki yang bukan sahaja kacak, malah mempunyai kedudukan kewangan yang kukuh. Memang rezeki betul. Bakal suami Intan Najuwa juga beruntung kerana mendapat seorang bakal isteri yang cantik, comel dan manja. Senang cakap, kedua-duanya sama untunglah.

Apa pun semoga ikatan pertunangan di antara Intan Najuwa dan pasangan akan berakhir ke jinjang pelamin tanpa sebarang masalah. Sama-sama kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. Rin

    August 27, 2019 at 10:09 pm

    Lagi bercinta dan betunang, memang kentut lah berbau wangi, tak ush tunjuk sangat, senyaplah sudah

  2. Smile

    August 27, 2019 at 5:57 pm

    Masih bertunang tak payahlah so lelaki nak letak tangan atas bahu tunang si perempuan. Maaf ya…saya memberi nasihat bukan mengutuk

    • Anonymous

      August 27, 2019 at 6:03 pm

      Demi kereta mewah duit harta… apa kesah… janji glam.. semuanya vanity je tapi…
      Luaran je hebat… kisah apa pecah ke tak.. janji umphhhh

  3. Anonymous

    August 27, 2019 at 5:42 pm

    Muka dangdut!!

  4. Anonymous

    August 27, 2019 at 5:41 pm

    alamak. mcm ini punya org pon ada ka ? ka acah-acah je ? hadoiiii. takpa esok saya janji saya bgtau pada bos saya.

  5. Anonymous

    August 27, 2019 at 5:11 pm

    Sweet le sgt… ada duit terbitlah cinta.

Loading...
To Top