May 2nd, 2011

Olololo ~~ Sweet dan comelnya budak 2 orang nie. Seperti yang anda ketahui, Elia ataupun lebih dikenali dengan nama Jejari Runcing kini sedang bercinta dengan penjaga gol bola sepak Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat. Korang cuba tengok video teaser kisah cinta mereka berdua di atas. Sweet macam gula-gula lolipop.

Mesti korang tak tahan nak tengok video penuh mereka berdua kan? Jangan risau. Video penuh boleh ditonton sepenuhnya di Facebook SetelKahwin. Tapi korang kena LIKE Facebook SetelKahwin dulu baru leh tengok video full version kisah percintaan 2 orang ini. Abang Nara dah tengok dan memang diakui kemanisan budak dua orang nie. Hehehe.

Tunggu apa lagi. Tengok full video di Facebook SetelKahwin sekarang jugak. Sambil-sambil tue kita doakan Elia dan Khairul Fahmi dipercepatkan jodoh mereka.


Comments are closed.

Loading...