Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sweet Gila Video Percintaan Elia & Khairul Fahmi Che Mat, Penjaga Gol Kebangsaan

Olololo ~~ Sweet dan comelnya budak 2 orang nie. Seperti yang anda ketahui, Elia ataupun lebih dikenali dengan nama Jejari Runcing kini sedang bercinta dengan penjaga gol bola sepak Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat. Korang cuba tengok video teaser kisah cinta mereka berdua di atas. Sweet macam gula-gula lolipop.

Advertisement

Mesti korang tak tahan nak tengok video penuh mereka berdua kan? Jangan risau. Video penuh boleh ditonton sepenuhnya di Facebook SetelKahwin. Tapi korang kena LIKE Facebook SetelKahwin dulu baru leh tengok video full version kisah percintaan 2 orang ini. Abang Nara dah tengok dan memang diakui kemanisan budak dua orang nie. Hehehe.

Tunggu apa lagi. Tengok full video di Facebook SetelKahwin sekarang jugak. Sambil-sambil tue kita doakan Elia dan Khairul Fahmi dipercepatkan jodoh mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top