“Susah Nak Istiqomah” – Muat Naik Gambar ‘Freehair’, Ameera Khan Dah Tak Berhijab?

Hiburan

“Susah Nak Istiqomah” – Muat Naik Gambar ‘Freehair’, Ameera Khan Dah Tak Berhijab?

Beberapa hari yang lalu, adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu Ameera Khan telah memuat naik satu gambar di platform Instagramnya yang menarik perhatian ramai netizen.

Melalui hantaran terbaru itu, Ameera telah memuat naik foto dirinya sedang berpakaian baju warna putih berserta jaket denim berwarna biru.

Advertisement

Difahamkan, gadis terbabit sedang berada di Dubai dan oleh kerana itu, beliau telah berkongsikan apa yang dilakukan di sana, pakaian apa yang dipakai serta makanan yang dimakan ketika tinggal di sana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan)

Jika dilihat dalam foto yang dimuatnaik, Ameera kelihatan tidak menutupi kepalanya lagi seperti imej-imejnya sebelum ini biarpun hanya tutup setengah kepala saja.

komen instagram

Sudah pasti ramai netizen yang terkejut apabila melihat adik kepada Neelofa itu upload foto sedemikian dan ada juga nasihat Ameera agar kekal istiqamah apabila berhijab.

Sekadar info, Ameera Khan sebelum ini sering dikecam oleh netizen kerana cara pemakaiannya yang sering kali menjadi perhatian, sama ada terlalu ketat atau didakwa tidak seperti wanita berhijab.

ameera khan dikecam
7 bulan lalu

"Tudung Dah 'Gone' Ke?" - Peraga Pakaian Ketat Nampak Tubuh Badan, Netizen Perli Ameera Khan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    May 31, 2022 at 3:27 pm

    penunggang agama gila2 ye keluarga neelopa ni? teruk betul lah perangai kardashian kelantan ni. lantak ko lah meera…

  2. Anonymous

    May 30, 2022 at 2:52 pm

    aku paham bkn mudah nk berubah
    yg aku nk peratikannn je ialah golongan2 yg suke tegur mungkar org len ni, tp yg dpn mata sndr ehemmm ehemmmm
    kan Allah dh balas.. sekelumit ko nk aibkan org lain, sebesar2 dunia Allah bg aib betapa ko pndai selak khilaf org je
    eheheh… ok lah byeeee

Loading...