Written by AbangNara | September 18th, 2013

Amboi. Boleh tahan sweet jugak kisah percintaan Fizo Omar dan Mawar ini. Paling best punca Fizo jatuh hati terhadap si gadis ialah kerana kesungguhan dan kekomitedan (ada ke perkataan nie?) menguruskan perniagaan tudung Fareeda.

bakal isteri fizo omar

Kata Fizo Omar kepada Kosmo:-

Susah sebenarnya hendak dekat dengan dia (Mawar). Walaupun status saya sebagai artis. Dia sangat tegas dan komited pada kerjanya. Saya kagum melihat dia menguruskan perniagaan ibunya. Dia bukan jual mahal masa mula-mula saya ingin mendekatinya tetapi dia terlalu komited terhadap kerjanya

fizo omarApa pun Abang Nara respek kepada Fizo kerana menunjukkan kejantanan dan tidak berputus asa untuk mendapatkan nombor telefon Mawar sekaligus terus mengorat. Lelaki kena macho dan Fizo memang confirm macho orangnya. Yang menariknya, Mawar turut mengakui cara Fizo Omar berniaga membuatkan dia tertarik kepada lelaki itu. Kata Mawar:-

Saya tidak memandangnya sebagai artis tetapi melihat pada cara dia berniaga. Dia bersungguh dalam kerjanya. Pada masa yang sama, ibu merestui hubungan kami. Saya tidak pernah ada hubungan yang serius sebelum ini. Mama yang banyak nasihat saya supaya tidak terlalu garang dan dia juga melembutkan hati saya untuk menerima Fizo

mawar

Kesimpulan yang Abang Nara dapat buat ialah orang business ini memang ada kriteria lain ketika membuat pilihan calon suami atau isteri. Baguslah tue. Suami isteri perlu saling bantu membantu. Kalau berkahwin sesama sendiri, lagi banyak idea business yang boleh dikembangkan bersama-sama. Semoga segalanya berjalan lancar buat Fizo dan Mawar. Tak sabar pulak nak tengok diorang bersanding.

glutacellP.S:Cantiknya kulit muka you sekarang nie, nampak lebih cerah dan flawless”. Tetiba jer kawan puji kata kulit muka saya”. Betullah…kesan hitam dan jerawat pun dah hilang. Rasa pun lebih bertenaga dan sihat. Kenapa? Tak percaya ker? Jom layari sendiri www.azaleadenaturale.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Susah Hendak Mendekati Mawar – Fizo Omar

  1. ini semua poyo!!!!!!!!!!!! says:

    Scary plak aku tgok mata minah ni…. mcm kepura-puraan toi la… scaryyyyyyyyyyyyyyy meryyyyyyyyyyyyyy

  2. BUNKFACE NO.1 says:

    garang ke pompuan ni ?? sampai mak dia nasihat jgn terlalu garang..kalau tak garang, tak kan lah mak dia nasihat mcm tuh, aku rasa was was jer dgn pompuan ni….hati2 fizo..jgn kena queen control dah lah

    • minah jambu merah biru says:

      eleh dh memang dia kena kuin kontrol nanti bila dia dh kawin ngan pompan niiiii…minah jambu gerenti si fizo nanti takot ngan dia ! fizo balek lambat aje depan pintu lagi buah fizo dh kecot amacm !

      • hellokitty says:

        xpyh r dok komen y xbpe btol..lw xtau, diam..nie mngarut je komen..alhdumlillah la fizo bkal kwen ng mawar..pkai tudung,nmpk baik ape..xde r pilih pompuan sosial..doakn kbhgian dorg sdah la…

  3. […] kerana kesungguhan dan kekomitedan ada ke perkataan nie menguruskan perniagaan tudung Fareeda Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Fizo, Hendak, Mawar, Mendekati, Omar, Susah. […]

  4. mawar berduri says:

    kelakar dowhh aku baca komen2 kt atas ni.
    pagi2 aku dah buat exercise muka
    ketawa terbahak2..

  5. Mirai Suenaga says:

    Time bercinta cari yang kopek besar, nak kawin, reti plak cari yang bertudung.

  6. anissuka says:

    So sweet..sukanya tgok dorg berdua..sgt sepadan..cantik n hansome…..wow..xsabar tgok dorg naik pelamin..

  7. mira says:

    makeup xleh blah..tebal nk mampoihhh…cm hantu..hihihi kening tu kurangkan la siket pkaii celakk tuu yooeeppp!

  8. bilarindu says:

    weyy mira biar r dy nk makeup tbl ke nipis ke…ko sbk r mcm r ko xpnh nk makeup tbl mcm opera cina ahahahahah

  9. cari duit tambah says:

    dah ada peniagaan tudung tak akan fizo taknak…..apapun mata mawar besar….

  10. […] Susah Hendak Mendekati Mawar – Fizo Omar (57) […]

  11. pa ku duli says:

    AKU TGOK MAWAR NI X CANTEK PUN..KENING TU DICONTENG DENGAN CELAK..BKN NYE ORI PUN..KLAW KENING ORI MAWAR NIPIS JE..X LEBAT PUN.. PANDAI JE DIE LEBAT2..NK CNTIK LA KONON..HUH..MUKE MASIH KEMELAYUAN..JGN HARAP NK IKUT STYLE MUKE ORG PUTIH LA..