Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Suruh Cerai Dengan Nabil Mahir Dan Kahwin Dengan Zul Ariffin, Ayda Jebat Terkilan Dengan Komen Peminat

Pelakon dan penyanyi Ayda Jebat meluahkan rasa terkilan apabila dia menerima mesej yang menyuruhnya bercerai dengan Nabil Mahir dan menikahi pelakon Zul Ariffin.

Ayda yang menerima mesej tersebut menerusi akaun Instagramnnya itu telah memuat naik tangkap layar isi kandungan pesanan itu di ruangan Insta Story miliknya.

Advertisement

Dia yang baru sahaja melayari bahtera rumah tangga tak sampai dua minggu bersama pengacara Nabil Mahir itu ternyata kecewa kerana menerima pesanan sedemikian rupa.

Pemilik akaun dengan nama @amir_akrhonianz itu dilihat telah meminta Ayda berpisah dengan suaminya kini dan memilih Zul Ariffin sebagai teman hidup kerana merasakan itu pilihan yang lebih baik.

Screenshot Ayda JebatSumber : Instagram Ayda Jebat  

“Ceraikan jelah suami awak tu..lagi baik kahwin dengan Zul Ariffin..” tulis individu itu ringkas.

Ayda Jebat tampil memberi respon terkilan dan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan mungkin hanya menganggap perkara itu sekadar gurauan semata-mata.

Ayda Jebat dan Zul AriffinSumber : Google  

Sebelum ini, penyanyi lagu Pencuri Hati itu pernah digosipkan dengan Zul Ariffin ketika bergandingan bersama dalam drama Rindu Awak 200% beberapa tahun lalu. Namun kedua artis ini menafikan bahawa wujud cinta loksai dan mengganggap hubungan mereka hanyalah sekadar teman sekerja.

SUMBER : Instagram Ayda Jebat
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    January 15, 2021 at 12:28 pm

    paling benci tengok mulut hisap p….. ini

  2. tecit

    January 14, 2021 at 3:13 pm

    aku pon ade jugak rase mcm nabil ni terlalu budak2 & try hard to be funny. n mungkin ayda mmg suke laki jenis manje n cam budak2 cam si nabil ni. aku plak xsuke laki manje sgt haha. but xdela smpai rase nk suh ayda cerai ke ape ngn die. dah tu pilihan die sukati die la kan. apoooo la si amir ni.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top