Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Suplemen Tinggikan Badan Berkesan Kepada Elfira Loy Untuk Satu Tempoh

Kisah mengenai suplemen peninggi badan yang dipromosikan oleh Neelofa masih hangat diperkatakan. Terbaru pelakon Elfira Loy memberitahu dia pernah makan suplemen tersebut dan ia berkesan buatnya untuk satu tempoh.

Elfira memberitahu sebegitu sebagai komen membidas mereka yang tidak pernah mencuba sesuatu produk namun menulis komen mengenai keberkesanannya.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Ada netizen membangkitkan Elfira juga pernah mempromosikan produk terebut di Instagram sebelum ini, oleh itu mencubanya.


Advertisement

Disebabkan itu Elfira menjadi sasaran kritikan Netizen. Dia bagaimanapun membuat keputusan untuk tidak bercakap mengenai perkara itu selepas itu.


Mungkin niat Elfira hanya berkongsi keberkesanan produk tersebut, namun fakta saintifik mengatakan untuk menambah ketinggian setelah mencapai umur tertentu ialah mustahil. Penulis rasa, mana-mana selebriti pun patut lebih berhati-hati dalam mempromosikan produk suplemen selepas ini. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 Comments

  1. Anonymous

    April 26, 2018 at 12:43 am

    Ubat tuk tingkatkan iq ade tak? Kalau sape2 ade jual DM saye ye, nak beli 120 botol sbb nk sponsor 10 tahun utk si el telan. Nnt lps 10 tahun si el boleh jd retis yg bijak pandai utk satu tempoh. Sy sirius nk sponsor si el ni…jap, nk tamvaj 120 botol lg so jd 240 botol sbb nk bagi tuk mak die skali….sy bukn nk berlagak kaye tp sy ikhlas nk sponsor mereke. Jgn kecam saye, tuhan bg rezki lebih so sy nk kongsi sesame islam.

  2. Anonymous

    April 26, 2018 at 12:17 am

    Selebriti yg mcm ni, boleh la pergi belajar cara untuk memberi respon secara baik dan sopan kepada semua golongan even professionals. Buat malu geng (tepuk dahi).

  3. Daon Kesom

    April 25, 2018 at 7:35 pm

    Abg nara elok makan pil ni sbb abg nara mcm ayam serama..hihi

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 7:51 pm

      aku setuju… nara kene lah mkn bodek sgt geng kg tu.. anak2 tu rupa coklat kasi mkn supplement gerenti putih

  4. #PreviousKomenTakKeluar

    April 25, 2018 at 7:35 pm

    It depends on age elfira. After 20s, i don’t think the supplement will help. And, how do you spell “discusting” ? It’s “DISGUSTING” adik. I noticed, too many grammatical error you made on social media. Tak salah guna bahasa ibunda. Janji message you nak convey to kami faham.

    #Kempan #TakPastiGrammar #JgnPost #SakitMata

  5. Boboy

    April 25, 2018 at 7:29 pm

    Tu la…..aku dh cakap jgn tgk ulang2 filem Os – OK (Orang Kampung Otak Kimia). Budak2 baru tumbuh kening memang senang terpengaruh

Loading...
To Top