April 25th, 2018

Kisah mengenai suplemen peninggi badan yang dipromosikan oleh Neelofa masih hangat diperkatakan. Terbaru pelakon Elfira Loy memberitahu dia pernah makan suplemen tersebut dan ia berkesan buatnya untuk satu tempoh.

Elfira memberitahu sebegitu sebagai komen membidas mereka yang tidak pernah mencuba sesuatu produk namun menulis komen mengenai keberkesanannya.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Ada netizen membangkitkan Elfira juga pernah mempromosikan produk terebut di Instagram sebelum ini, oleh itu mencubanya.


Disebabkan itu Elfira menjadi sasaran kritikan Netizen. Dia bagaimanapun membuat keputusan untuk tidak bercakap mengenai perkara itu selepas itu.


Mungkin niat Elfira hanya berkongsi keberkesanan produk tersebut, namun fakta saintifik mengatakan untuk menambah ketinggian setelah mencapai umur tertentu ialah mustahil. Penulis rasa, mana-mana selebriti pun patut lebih berhati-hati dalam mempromosikan produk suplemen selepas ini. – beautifulnara.com


77 responses to “Suplemen Tinggikan Badan Berkesan Kepada Elfira Loy Untuk Satu Tempoh”

  1. anon says:

    nak discuss ape dik? hahaha Disgusting la ngok #AcahAcah

  2. not her fan says:

    mak aihh.. ok semua acah teror english doh.. ish asal dah pandai cakap english tu ok la sis.. mat salleh pun typo ok. even formal letter pun typo skali salah pedehal. dah jgn la kacau dia.. Allah bg dia katik, ada brani nak kutuk. Astaghfirullah.

  3. not her fan says:

    mak aihh.. ok semua acah teror english doh.. ish asal dah pandai cakap english tu ok la sis.. mat salleh pun typo ok. even formal letter pun typo skali salah pedehal. dah jgn la kacau dia.. Allah bg dia katik, ada brani nak kutuk. Astaghfirullah

  4. Anonymous says:

    Korang duk kecam si el ni korang dh try it ke blom? I did….Korang sume ni bodohlah, discusting btol korang ni….ubat ni btol2 mnjd. Sy n ex tunang sy pernah try, dulu sy 9 kaki je tinggi….skrg tinggi saye 18 kaki, ex tunang sy dulu ade 2 kaki je, skrg ade 20 kaki & 20 tangan. Terkexut sy….sbb tu mak sy bincang ngn ayh sy spy sy putuskn pertunangan ngan ex tunang. Tp lps kami putus tunang, tgn n kaki ex tunang jd 2 semule, rupe2 nye tgn n kaki yg tumbuh tu utk satu tempoh waktu je…huishh…nyesal sy, skrg die dh kawin ngn pompuan lain dh, lawa plak tu, hmmm….sekian.

Loading...