Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Suplemen Tinggikan Badan Berkesan Kepada Elfira Loy Untuk Satu Tempoh

Kisah mengenai suplemen peninggi badan yang dipromosikan oleh Neelofa masih hangat diperkatakan. Terbaru pelakon Elfira Loy memberitahu dia pernah makan suplemen tersebut dan ia berkesan buatnya untuk satu tempoh.

Elfira memberitahu sebegitu sebagai komen membidas mereka yang tidak pernah mencuba sesuatu produk namun menulis komen mengenai keberkesanannya.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Ada netizen membangkitkan Elfira juga pernah mempromosikan produk terebut di Instagram sebelum ini, oleh itu mencubanya.


Advertisement

Disebabkan itu Elfira menjadi sasaran kritikan Netizen. Dia bagaimanapun membuat keputusan untuk tidak bercakap mengenai perkara itu selepas itu.


Mungkin niat Elfira hanya berkongsi keberkesanan produk tersebut, namun fakta saintifik mengatakan untuk menambah ketinggian setelah mencapai umur tertentu ialah mustahil. Penulis rasa, mana-mana selebriti pun patut lebih berhati-hati dalam mempromosikan produk suplemen selepas ini. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 Comments

  1. anon

    April 26, 2018 at 10:26 am

    nak discuss ape dik? hahaha Disgusting la ngok #AcahAcah

  2. not her fan

    April 26, 2018 at 8:51 am

    mak aihh.. ok semua acah teror english doh.. ish asal dah pandai cakap english tu ok la sis.. mat salleh pun typo ok. even formal letter pun typo skali salah pedehal. dah jgn la kacau dia.. Allah bg dia katik, ada brani nak kutuk. Astaghfirullah.

  3. not her fan

    April 26, 2018 at 8:50 am

    mak aihh.. ok semua acah teror english doh.. ish asal dah pandai cakap english tu ok la sis.. mat salleh pun typo ok. even formal letter pun typo skali salah pedehal. dah jgn la kacau dia.. Allah bg dia katik, ada brani nak kutuk. Astaghfirullah

  4. Anonymous

    April 26, 2018 at 12:58 am

    Korang duk kecam si el ni korang dh try it ke blom? I did….Korang sume ni bodohlah, discusting btol korang ni….ubat ni btol2 mnjd. Sy n ex tunang sy pernah try, dulu sy 9 kaki je tinggi….skrg tinggi saye 18 kaki, ex tunang sy dulu ade 2 kaki je, skrg ade 20 kaki & 20 tangan. Terkexut sy….sbb tu mak sy bincang ngn ayh sy spy sy putuskn pertunangan ngan ex tunang. Tp lps kami putus tunang, tgn n kaki ex tunang jd 2 semule, rupe2 nye tgn n kaki yg tumbuh tu utk satu tempoh waktu je…huishh…nyesal sy, skrg die dh kawin ngn pompuan lain dh, lawa plak tu, hmmm….sekian.

    • Anonymous

      April 26, 2018 at 8:39 am

      Copy cat

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top