“Supaya Dia Ada Pengalaman..” – Biarkan Anak Hisap Rokok Daun, Kak KM Tak Kisah Dikecam

Hiburan

“Supaya Dia Ada Pengalaman..” – Biarkan Anak Hisap Rokok Daun, Kak KM Tak Kisah Dikecam

Sering terpalit dengan kontroversi hangat, kali ini sekali lagi nama usahawan jamu iaitu Liana Rosli dikecam netizen kerana membiarkan anak perempuannya menghisap rokok.

Advertisement

Liana atau lebih mesra dikenali sebagai Kak KM telah menerima kecaman yang hebat dari netizen, malah dilabel sebagai ibu yang gagal mengajar anak tentang bahayanya rokok.

Melalui temubual bersama mStar, Kak KM berkata dia masih rasional untuk tidak memberi sesuatu yang boleh memudaratkan kesihatan anaknya.

Saya bukannya bodoh nak bagi anak hisap rokok ada tembakau.

Memberi penjelasan lanjut, anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri memberitahu anaknya menghisap rokok daun yang tidak mempunyai sebarang tembakau ataupun barang merbahaya.

Tambahannya lagi, dia turut meluahkan rasa risau terhadap anak-anak yang mengambil barang terlarang secara sorok-sorok dan baginya, tindakan beliau membenarkan anak perempuannya menghisap rokok terbabit kerana ingin menjadikan ia sebagai pengajaran.

Dalam pada masa yang sama, Kak KM berkata ia merupakan aktiviti suka-suka setiap kali pulang ke kampung halaman.

9 bulan lalu

"Nampak T*tek? Tak Kannnn" - Kak KM Selamba Susukan Anak Di Restoran Tanpa 'Cover' Payudara

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : mStar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    March 30, 2022 at 1:08 pm

    lebih baik baca buku

  2. Leylla Elskens

    March 28, 2022 at 10:34 pm

    Abg nara, boleh stop tak up crita psl dorg ni?? Let them be what they wanna be. We dont want to know at all! Bad influence to young generation ?

  3. Anonymous

    March 22, 2022 at 8:17 am

    org cmni xmkn dek nasihat teguran xpayah la korang nk buang karen.. mmg kewajipan kita menegur tp org cmni mmg ssh nk hadam balik2 ko kene maki. yg perlu korang buat hny ignore je cite2 pasal die sb dh die di didik cmtu dr kecik so xde di heran nye kalu tu cara die dr dulu smp la skang.

  4. Anonymous

    March 22, 2022 at 12:33 am

    Biorkn lah dia. Dia ngn dunia dia. Yg penting kita dah tgur. Yg lebih tu dia pandai2 lah ngajor ank2 dia. yg nyesal nanti pun kot dia bkn kita.

  5. Anonymous

    March 21, 2022 at 5:03 pm

    skrg mmg xde rasa apa2
    kalau ank jd liar besar sok, jd bohsia rempit,
    time tu nyesal pun x guna

Loading...