Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Sumpah bunian, sumpah layaaaan~~

Secara ikhlas pada mulanya kami rasakan cerita Sumpah Bunian ni akan jadi cerita yang boring. Tapi pabila dah tengok, memang layan. Tak sangka pulak cerita ni habis cepat sangat. Ingatkan akan jadi macam NurKasih, panjang betul ceritanya.

Advertisement

Selain tertarik sebab nak tengok Nora Danish comel bertudung, jalan citer ni ringkas aje, tak berat-berat, cuma masa time watak Azeera (Elly Mazleen) tu jadi madu yg kejam, ish ish ishhh geram betull lah.Nora Danish pon pada kami memang sesuai dengan watak ni sebab imej dia kan lembut..

Tapi kami tak puas hati betullah dengan ending cerita Sumpah Bunian ni. Mana boleh memisahkan suami isteri macam tu aja, kesian kat Adam jadi lumpuh pastu muka menggerutu. Kejamnya sumpah yang kena kat Adam ni, takde happy ending langsung. Frust pulak tengok sebab kami dok mengharapkan agar akhirnya Adan dan Siti Hawa akan bersama happily ever after.

Encik Penerbit cerita Smpah Bunian, buatlah Season 2 ya, kasik ending yang best skit. Macam tergantung lah ending cerita ni….

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top