Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sukar Berjauhan, Intan Najuwa Akui Terlalu Rindukan Tunang

intan najuwa tidak hormat tunang

Umum mengetahui betapa bahagianya pelakon Intan Najuwa bersama tunangnya. Ibarat belangkas dah mereka berdua, selalu sahaja berkongsi foto-foto manis ketika “dating”.

intan najuwaBagaimanapun, pasangan ini terpaksa berjauhan sebentar disebabkan tuntutan kerja. Intan menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa rindu yang teramat sangat kepada tunang tercinta. Sempat juga Intan berpesan kepada tunangnya jangan “nakal” semasa ketiadaannya.

Advertisement

intan najuwa rindu tunang

Biasalah tu, bukan mudah untuk menahan rindu terhadap insan tercinta, apatah lagi kalau sedang diulit bahagia dan hati berbunga-bunga.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. Anonymous

    September 12, 2019 at 5:16 pm

    Rindu ke.. takot dicaras yg lebih wow sis?

  2. anonymous

    September 12, 2019 at 4:49 pm

    kau bukan rindu tunang kau yg seado nya tu tapiii kau rindu $$$$$ kannnnn

  3. lol

    September 12, 2019 at 4:37 pm

    Kata rindu tunang tp up gmba bapak. apa benda nii

  4. cik halia

    September 12, 2019 at 4:33 pm

    bertuahnya abah dia kt sebelah tu dpt anak yg baik mcm ni…tumpang lalu pakcik

  5. Anonymous

    September 12, 2019 at 4:06 pm

    Kalu jadi social climber mesti pergi salon buat rambut kaler gulung2 eh.. pastu makeup tebal tayang tas tangan… huhu

    • Mimi

      September 12, 2019 at 4:14 pm

      cinta sbb duit x kemana pun sis. ratu russia pun boleh kena cerai talak 3 … inikan ko level pelakon xtra drama pkl 7 ptg cenggini…

    • Tersajaddiah

      September 12, 2019 at 4:32 pm

      Ha ha ha.. kan!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama